2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردو.خانواده خیلی مهمه.من برا ازدواجم ملاکم خودش بود و خودشو انتخاب کردم و گفتم خانواده ش مهم نیست .الان خودش خیلی اصلا جدای از خانوادهش انگار اصلا تو این خانواده نبوده انقد که خوبه بچه م.اما خانواده ش حتی شده از دور نیش و کنایه هاشونم بمون میرسه و خیلی اذیت میشیم همسرم بخاطر حرفا و رفتاراشون همیشه تو خودشه و فکرش درگیر و ناراحت و این ناراحتی یه وقتایی رو حال و روحیه مون هم تاثیر میذاره.

اگه قرار باشه یکیو بگی کدوم؟

ببین هم به مرد خوب تو یه خانواده بدو دیدم هم به مرد بد تو خانواده خوب ....هردوش بده....یه اعتدالی باید باشه

دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋

هردو.خانواده خیلی مهمه.من برا ازدواجم ملاکم خودش بود و خودشو انتخاب کردم و گفتم خانواده ش مهم نیست . ...

یعنی شما پشیمونی از اینکه به خانواده اهمیت ندادی؟

تنهاتر از ماهی که پشت ابرها گم شده:)

یعنی شما پشیمونی از اینکه به خانواده اهمیت ندادی؟

نه پشیمون نیستم چون همسرم خیلی ادم خوبیه و اصلا شبیه اونا بدجنس و بدذات نیست و عاشقشم و حس خوشبختی دارم کنارش

اما خب از رفتارای اونام خیلی وقتا ناراحت میشیم و رو زندگیمون تاثیر داره مخصوصا که همسرمو خیلی تو فکر فرومیبره و بچه م خیلی الکی حرص و غصه میخوره و یه وقتایی غمگینه و ناخوداگاه انرژیمون میوفته میبینی یه هفته مث افسرده هاییم

خانواده طرف از خود طرف مهم تره من این حرفا که مهم خود طرفه قرار با خودش زندگی کنم نه خانواده اش اصلا شبیه خانواده اش نیست و...قبول ندارم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

نه پشیمون نیستم چون همسرم خیلی ادم خوبیه و اصلا شبیه اونا بدجنس و بدذات نیست و عاشقشم و حس خوشبختی د ...

آخیی عزیزم عشقتون پایدار 🙃

امیدوارم زودتر این وضعیت تموم بشه و با آرامش زندگی کنین

آخیی عزیزم عشقتون پایدار 🙃امیدوارم زودتر این وضعیت تموم بشه و با آرامش زندگی کنین

قربونت بشم من عزیزدلم مرسی

برامون دعا کن😔

ایشالا شمام بااونی که دوست داری ازدواج کنی و خوشبخت باشین

قربونت بشم من عزیزدلم مرسیبرامون دعا کن😔ایشالا شمام بااونی که دوست داری ازدواج کنی و خوشبخت باشین

چشم عزیزم

مرسی فداتشم💙