2777
خب دیگه خوبه ماشالامن ۳۹ بچه اولمو اوردم الان بک سالشه.، نمیدونم دیره یا نهخودم نمیخواستمولی فکر بچه ...

عزیزم من ۳۷ سالمه باردار نشدم هنوز. شما راحت باردار شدی؟ سختت نیست بچه داری؟ من فکر میکنم دیگه حوصله ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم نزدیک ۴۰ م .مثل قبل دیگه اون حوصله و انرژیو ندارم ..دخترم ۱۴سالشه.خیلیم مادرپایه ای هستم....اصلا ...

عزیزم شما حتما متخصص برو هورمون تراپی کن

خیلی زوده برای یائسه شدن

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
عزمزم برای کنم لینگ بده ممنونم

بآید درخواست دوستی بدی

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خب خدا رو شکر به خیر گذشت

اره اما شوهر سابقم خیلی بیشرفه وقتی گفتم طرف علنا گفته غلط کردم یا به رئیس کلانتری گفته هیچی بینمون نبوده حالش گرفته شد گفت نه اولش پس اونطوری گفت گفتم حرف اولشو قبول کردی دوبار بعدشو نه پس تو دنبال اینی که بهم وصله بچسبونی ازاین بیشرفهاس حاضره بره پول بده به یکی طرفو بدنام کنن حتی منو طلاقم گرفتم راحت شدم بره به درک مرتیکه بیشرف

حالا دوسپسرم میگه من چنین چیزی بود خدا خدا میکردم نباشه

شوهرت چه بیشرفی بوده

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه