2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم نزدیک ۴۰ م .مثل قبل دیگه اون حوصله و انرژیو ندارم ..دخترم ۱۴سالشه.خیلیم مادرپایه ای هستم....اصلا ...

عزیزم شما حتما متخصص برو هورمون تراپی کن

خیلی زوده برای یائسه شدن

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
عزمزم برای کنم لینگ بده ممنونم

بآید درخواست دوستی بدی

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خب خدا رو شکر به خیر گذشت

اره اما شوهر سابقم خیلی بیشرفه وقتی گفتم طرف علنا گفته غلط کردم یا به رئیس کلانتری گفته هیچی بینمون نبوده حالش گرفته شد گفت نه اولش پس اونطوری گفت گفتم حرف اولشو قبول کردی دوبار بعدشو نه پس تو دنبال اینی که بهم وصله بچسبونی ازاین بیشرفهاس حاضره بره پول بده به یکی طرفو بدنام کنن حتی منو طلاقم گرفتم راحت شدم بره به درک مرتیکه بیشرف

حالا دوسپسرم میگه من چنین چیزی بود خدا خدا میکردم نباشه

شوهرت چه بیشرفی بوده

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

عزیزم این سایت سایت بارداریه با حرفهاتون چاقو تو قلب خیلی ها نکنین خیلی ها مثل من درگیر ناباروری هست ...

عزیزم متاسفم که این حس توی ذهن شما به وجود اومد ولی خب اینجا یه سایت عمومیه و آدمها تجربه های مختلفی دارند و ممکنه خیلی حرفها گفته بشه ضمن اینکه اگه کل تاپیک رو میخوندید من گفتم خب خیلیا ممکنه دیر ازدواج کنن مثل خاله خودم که ۴۳ سالگی بچش به دنیا اومد و یا شما و ...و خب واقعا طبیعیه که بخوان بچه داشته باشند و من درباره خودم که بچم دیگه بزرگ شده گفتم که برای بچه دوم داشتن دیر شده و شاید مردم براشون مسخره باشه که مثلا تازه به فکر بچه دوم افتادم و حتی شاید این حس من اشتباه هم باشه و کسیم واقعا براش مسخره نباشه

در هر حال منظورم اصلا به شما نبوده و سوءتفاهم به وجود اومده گلم

امیدوارم زودتر دامنتون سبز بشه و حس زیبای مادر بودن رو بچشید