2777
2789

بارداری درسن 40هر چه بالاتر ،ریسک سقط جنین ،مرگ نوزاد ،اختلالات ژنتیکی مثل داون و سندروم ایکس را بالا میبرد ،اینکه کسی در سن حتی 50هم بارداری سالمی داشته ،ریسک را کم نمی کند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا 40 سالگی یه جورایی کنار می اومدم ولی الان که 40 شدم با اینکه سنم کمتر نشون میده احساس می کنم داذم پیر میشم و دیگه اون ذوق و شوق قبلو ندارم. از 20 سالگی به بعد خیلی زود دیر میشه.

اصلا باورم نمیشه 40 سالم شده. قبلا که سنم پایین بود فکر می کردم 40 سال سن زیادیه ولی الان که خودم تو این سن هستم تازه متوجه میشم عمر چقد زود میگذره

سلام چطور با وجود چادری بودن به تیپت میرسی میشه توضیح بدی چیکار میکنی ؟

کیف و کفش و روسری ما چادری ها خیلی دیده میشه

شما کیف خوب داشته باشی

کفشات همینطور خوب باشه و روسری خیلی به چشم میاد

ضمن اینکه الان چادرها مثل قدیم نیست اینقد جواهردوزی و تزئینات دارن و قیمتا بالاس که خودش کلی نما و قشنگی داره

زیرش من شومیز میپوشم و انواع شلوار که رنگش رو با روسری ست میکنم

هیچ در خواست دوستی پذیرفته نمیشود خصوصا شما نر عزیز

🫡

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اصلا برام مهم نیست چون روحم که تغییری نکرده. دیدگاهت داره پیر و داغونت میکنه

بهش توجه نکن...به حرف ادم های افسرده هم که تا سی ساله میشن فک میکنن دیگه پیرن هم توجه نکن. ذهنشون مشکل داره.

زمانه تغییر کرده ۴۰ ساله الان مثل ۴۰ ساله قدیم نیست که پیر و از کار افتاده باشه

مخصوصا دهه شصتی و پیری؟؟؟!!!! محاله خودت جمع کن زندگی کن.

بارداری درسن 40هر چه بالاتر ،ریسک سقط جنین ،مرگ نوزاد ،اختلالات ژنتیکی مثل داون و سندروم ایکس را بال ...

خیلی خانواده ها هم هستن دارای فرزندان با همین مشکلات اند اما سن مادر بالا نبوده

در ضمن در قدیم هم مادربزرگ ها از وقتی ازدواج میکردن مشغول زاد و ولد بودن اگه بچه آخرشون سر انگشتی حساب کنید همون ۴۰ سالگی به دنیا آوردن😅😅نه خل شدن نه سندرومی

ولی من گفتم زرشک😂 سرم اگه داد میزد که میخوردمش. خیلی هم ادعای باسوادی داره، ولی کاسبه در اصل. کل حر ...

اون فرزند خونده ش هست و اصلا همسر قانونی نداره .ادعا کرده از خودش فریز کرده .ولی خوب من که با دادش ترسیدم و بچه دار شدم پشیمان نیستم انگار اون تلنگر زد بهم البته نه ماهم پیش اون نرفتم