2777
2789
خب دیگه خوبه ماشالامن ۳۹ بچه اولمو اوردم الان بک سالشه.، نمیدونم دیره یا نهخودم نمیخواستمولی فکر بچه ...

عزیزم من ۳۷ سالمه باردار نشدم هنوز. شما راحت باردار شدی؟ سختت نیست بچه داری؟ من فکر میکنم دیگه حوصله ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نزدیک ۴۰ م .مثل قبل دیگه اون حوصله و انرژیو ندارم ..دخترم ۱۴سالشه.خیلیم مادرپایه ای هستم....اصلا ...

عزیزم شما حتما متخصص برو هورمون تراپی کن

خیلی زوده برای یائسه شدن

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
عزمزم برای کنم لینگ بده ممنونم

بآید درخواست دوستی بدی

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خب خدا رو شکر به خیر گذشت

اره اما شوهر سابقم خیلی بیشرفه وقتی گفتم طرف علنا گفته غلط کردم یا به رئیس کلانتری گفته هیچی بینمون نبوده حالش گرفته شد گفت نه اولش پس اونطوری گفت گفتم حرف اولشو قبول کردی دوبار بعدشو نه پس تو دنبال اینی که بهم وصله بچسبونی ازاین بیشرفهاس حاضره بره پول بده به یکی طرفو بدنام کنن حتی منو طلاقم گرفتم راحت شدم بره به درک مرتیکه بیشرف

حالا دوسپسرم میگه من چنین چیزی بود خدا خدا میکردم نباشه

شوهرت چه بیشرفی بوده

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه