من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم نزدیک ۴۰ م .مثل قبل دیگه اون حوصله و انرژیو ندارم ..دخترم ۱۴سالشه.خیلیم مادرپایه ای هستم....اصلا فکرنمیکنم ۴۰سالمه 😂بعضی وقتا فکر میکنم هنوز ۳۰هم نشدم.بادخترم میریم دوردور فکرمیکنم دوتارفیقیم...ولی وقتی میشینم فکرمیکنم نزدیک ۴۰سال ازعمرم گذشت و کارخاصی انجام ندادم ناراحت میشم هی خودمو سرزنش میکنم و.. به دخترم گفتم هرکارمیخای انجام بدی که توآینده موفق باشی ازهمین الان شروع کن..هرهنری میخای یادبگیری و...من قبلا چقدرررخونه تکونی میکردم..چقدر به خودم میرسیدیم.. الان بخدا بزور هفته ای یکبارخونه جارومیکنم...چون من نزدیک ۱سالم هس هم فشارخون بالا دارم دارومیخورم و هم یائسه شدم ..شایدم ازایناس خیلی بی حوصله و بی اعصاب شدم
حقیقت فقط با یک معیار سنجیده نمیشه.حقیقت مادر خوبی بودن و زندگی خوب داشتن بچه به خیلی از فاکتورها بستگی داره. اکثر مادرهای سن بالا و مطلع که الان میبینم اطلافم خیلی مادر بهتری هستند برای بچه نسبت به خانم جوان بیست و خورده ای یا کمتر که هنوز درگیر خودش هست.پایه زندگیش سفت نیست.درک عقلی کاملی نداره و نیاز خودش به محبت کردن به بچه را درک نکرده اوضاع اقتصادیش هنوز پایدار نشده.مادر 50 ساله اینده قرار یست ی پیر زن شکسته باشه و از اوضاع زندگی جدید بیخبر باشه.میتونه با جامعه جلو بره و بروز بشه.حتی کلی از دوستام ی بچه سن کم اوردن و الان یکی بین 35 تا 40.از مادری الان بیشتر دارن لذت میبرن و راضی ان و میگن در حق بچه اول ظلم کردیم.