2777
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 44 پست
حالا قربونت خیلیم بهش فکر نکن همینکه میدونی کارت اشتباهه کافیه الانم یک لبخند بزن برو بغلش کن از دلش ...

مرسی عزیزم

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..

منم می زنم مثلا تلفنی می حرفم هی اب می خوادهر چب می م صب کن الان میدم لج می کنه جیغ می کشه منم ذز رونش یا پاهاش می زنم والا اعصاب ب امن نذاشته البته من بیشتر وقت ها برا این که حرف گوش کنع باکبریت می ترسونم می گم الان داغت می زنم می ترسه دیگه سر خودجایی نمی ره مادرم می گه نزار بره بیرون این الان گریه کنه بهتره تا ما بعدا گریه کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم می زنم مثلا تلفنی می حرفم هی اب می خوادهر چب می م صب کن الان میدم لج می کنه جیغ می کشه منم ذز رو ...

خیلی بده دلم کبابها برا بچم احساس میکنم بچم استرسی شده الهی بمیرم

خیلی بده دلم کبابها برا بچم احساس میکنم بچم استرسی شده الهی بمیرم

نه بابا خب بره که بدتره الان همه جا پر گرگه الان بابچه ام کوچه بودم یه خانمه معلوم نبود چی زده بود می گف کجا می ری منم باهات بیام قات زده بود گفتم به تو چه پشت سرمن نیا برو وگرنه پلیس خبر می کنم گم شد تصور کن یه بچه معصوم به تور همچین ادم هایی بخوره

نه بابا خب بره که بدتره الان همه جا پر گرگه الان بابچه ام کوچه بودم یه خانمه معلوم نبود چی زده بود م ...

منم ترسم از همینه خدا نکنه icon میزنی عذاب وجدان نمیگیری

به حای اینکه دیگه غصه بخوری باهاش خوب رفتار کن

سعیمو میکنم الان بیدارش کردم یه ساعت پیش قربونش رفتم غذاشو دادم ازش معذرت خواهی کردم چند بار بغلش کردمخوابیو

میبرمش من الان میخوام رابطهم با بچم درست شه از خودم متنفرم میدونی

ادم تو اون لحظه از حرص زیاد متوجه نمیشه ک کاری کرده، بچه ها قلب مهربونی دارن، زود میبخشن🥲. بغلش میکردی ک از دلش در بیاد. ادم تا مادر نشه سختی ها و نگرانی های مادر بودن رو نمیفهمه💔

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋