2777
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 44 پست

درک میکنم عذاب وجدان داری الان . من خودم یکبار ناخواسته این کارو کردم. هنوزم عذاب وجدان دارم . یادم میاد قلبم درد میگیره. ولی بچه ها توی یه سنی لجباز میشن کلا و اینکه بچه خیلی تذکر یادش نمیمونه. برای اینکه خونه همسایه نره باید خودت در رو قفل کنی و مراقب باشی. یا اینکه لواشک رو برداری جایی که دستش نرسه. و اینکه بچه ها بجز ما پناهی ندارن. ضعیف و بی پناهن. یکم باید صبرمون رو بالاتر ببریم

خوب نباید یادتون بره در و قفل کنید اصلا چیز یاد رفتنی نیست خدایی نکرده خونه همسایه که خوبه بره تو کوچه و خیابون چی؟؟ بعدم بچه ها لجبازی و حرف گوش ندادنشون تا حدودی توی این سن طبیعیه اگر خیلی آزار دهنده است میتکنی از مشاور کودک کمک بخوای میدونی این سیلی چقدر تو ذهنش میمونه حق نداری خشم و ناراحتیت و سر یک بچه ۵ ساله در بیاری

"سال ۱۴۰۴ مدرسه ای کامل برای اهل اندیشه بود؛ روزگاری که ماسک ها بر افتاد و ادعای فریب خوردگی رنگ باخت. کسی که با این همه نشانه بیدار نشده، دیگر هیچ جوره قرار بیدار بشه. خدایا شکرت در دوره ای نفس کشیدم که رهبرم امام شهید، سید علی حسینی خامنه ای بود. تحمل رنج فرشته های میناب به قدری برای آن پیر خیابان کشور دوست سنگین بود که همان روز همراهشان پرکشید؛ او که نام محل زندگی اش، مسمای حقیقی سیره وطن پرستانه اش بود و با خون خود، همدردی با مردم را به غایت رساند." ایران کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر (ع)🇮🇷🌱اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از خودم متنفرم بچم حس میکنم ترسیده خیلی اما بازم حرف گوش نمیده

حالا یه اشتباهی کردین نیاز به سرزنش خودتون نیست.

بعضی وقتا با دعوا چیزی حل نمیشه.

تشویقش کنید که اگه از این دفعه اینکارو نکنی و به حرفم گوش بدی مثلا فلان چیزو برات میخرم یا میبرمت پارک .

دعوا جواب نمیده خیلی مواقع.

.

سخت گیری کن اما نزن ک روش باز میشههمیشه پشت در رو بندازید و قفل بزنیدتو خونه سرگرمش کن ک نیاز ب بازی ...

چه بازی کنم بچه میگه من دوستامو میخوام تو بچه نیستی که بازی کنیم باباش هم بازی میکنه همین میگه

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..

ایشالا

حرفمو پس میگیرم

خدانکنه

لطفا دیگه تکرار نکن

چون تو ذهنش میمونه

بزرگ شه خیلی از لحاظ روحی آسیب میبینه

سعی کن فضای خونت روشاد نگه داری

تو بازی هایی ک باهاش میکنیتنوع ایجاد کن ک نره پیش پسرهمسایتون

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

خسته م خیلی همش در میره بیرون میترسم بلایی سرش بیاد هیچوقت حرف گوش نمیده

میفهمم نگرانیتو ، اما کتک زدن بدترش میکنه ..

دیگه خودتو سرزنش نکن و سعی کن کتکش نزنی خیلی کوچیکه

خدایا خودت ظهور آقا امام زمان(عج)را نزدیک تر کن...
درک میکنم عذاب وجدان داری الان . من خودم یکبار ناخواسته این کارو کردم. هنوزم عذاب وجدان دارم . یادم ...

میدونه دردمم همینه من خیلی کم تحمل و کم طاقتم میخوام بمیرم

خوب نباید یادتون بره در و قفل کنید اصلا چیز یاد رفتنی نیست خدایی نکرده خونه همسایه که خوبه بره تو کو ...

مبدونم به جون بچم دیگه هیچوقت نمیزنم تنها قسمیه که نگهش میدارم اگه بکنم بزار اینجا بگمبمونه یادم اما چیکار کنم یادش بره خیلی داد زدم سرش بچم روحیش خراب میشه

چه بازی کنم بچه میگه من دوستامو میخوام تو بچه نیستی که بازی کنیم باباش هم بازی میکنه همین میگه

ببر پارک، خانه بازی، مهد ثبت نام کن، سرای محله بنویس

منم دخترم ۵سالش سرای محله مهد کودک داره هفته ای ۳ جلسه میبرم. دختر و پسر قاطی

اصلا اجازه نمیدم بچه هام تو کوچه در بیان

گاهی میبرم پارک یا خانه کودک

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

حرفمو پس میگیرمخدانکنهلطفا دیگه تکرار نکنچون تو ذهنش میمونه بزرگ شه خیلی از لحاظ روحی آسیب میبینهسعی ...

چجوری محیط خونه شاد باشه

میفهمم نگرانیتو ، اما کتک زدن بدترش میکنه ..دیگه خودتو سرزنش نکن و سعی کن کتکش نزنی خیلی کوچیکه

دستم بشکنه الهیی

دستم بشکنه الهیی

عه خدانکنههه این چه حرفیه

خودتو سرزنش نکن به خدا گاهی آدم حوصله ش نمیکشه کم میاره اشکال نداره

مادر بودن چقد سخته...🥲

خدایا خودت ظهور آقا امام زمان(عج)را نزدیک تر کن...
مبدونم به جون بچم دیگه هیچوقت نمیزنم تنها قسمیه که نگهش میدارم اگه بکنم بزار اینجا بگمبمونه یادم ام ...

حالا قربونت خیلیم بهش فکر نکن همینکه میدونی کارت اشتباهه کافیه الانم یک لبخند بزن برو بغلش کن از دلش در میاد اون بچه به یک مامان شاد و پر انرژی نیاز داره😄

"سال ۱۴۰۴ مدرسه ای کامل برای اهل اندیشه بود؛ روزگاری که ماسک ها بر افتاد و ادعای فریب خوردگی رنگ باخت. کسی که با این همه نشانه بیدار نشده، دیگر هیچ جوره قرار بیدار بشه. خدایا شکرت در دوره ای نفس کشیدم که رهبرم امام شهید، سید علی حسینی خامنه ای بود. تحمل رنج فرشته های میناب به قدری برای آن پیر خیابان کشور دوست سنگین بود که همان روز همراهشان پرکشید؛ او که نام محل زندگی اش، مسمای حقیقی سیره وطن پرستانه اش بود و با خون خود، همدردی با مردم را به غایت رساند." ایران کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر (ع)🇮🇷🌱اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

ببر پارک، خانه بازی، مهد ثبت نام کن، سرای محله بنویسمنم دخترم ۵سالش سرای محله مهد کودک داره هفته ای ...

میبرمش من الان میخوام رابطهم با بچم درست شه از خودم متنفرم میدونی