2777
2789
عنوان

شربت اورتیکا

116 بازدید | 6 پست

سلام شربت اورتیکا عوارض داره کسی مصرف کرده عوارض بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

چند روزه میخورم به من ک میسازه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عوارض خاصی نداره فقط اگه قند خون دارین یا فشار خون با احتیاط استفادش کنید .

خیلی میترسم دکتر احمقم سفکسیم ۴۰۰به دخترم داد شب خورد صبح یکسره بالا میاورد

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
خیلی میترسم دکتر احمقم سفکسیم ۴۰۰به دخترم داد شب خورد صبح یکسره بالا میاورد

سفکسیم ۴۰۰ برا بچه چند ساله ؟ سفیکسیم چزک خشک کنه ولی اورتیکا یه ترکیب گیاهیه برا سنگ کلیه. اگه برا بچتون میخوایدش ندینا اصلا

سفکسیم ۴۰۰ برا بچه چند ساله ؟ سفیکسیم چزک خشک کنه ولی اورتیکا یه ترکیب گیاهیه برا سنگ کلیه. اگه برا ...

۱۲