2777
2789
عنوان

پدر پولدار

183 بازدید | 48 پست

تویه تاپیکی گفتم حسادت دوستمو نمیکنم ولی از اولش که بدنیا اومد حسرت هیچی به دلش نبود مسافرت خوب خرید خوب تفریح وزندگی خوب حسابی خوش میگذروند الانم داره با یه پسر خوب ازدواج میکنه ومن تو زندگی فقط حسرت و بدبختی نصیبم شد هیچی ندیدم

کاربرا هم گفتن بابای اون زحمت کشیده همه چیز براش محیا کرده

باشه قبول زندگیش بخاطر بابای پولدار خوب بود ولی چرا اون شانس ازدواج وتشکیل خانواده داره ولی من نه ؟

چرا اون با یه آدم خیلی خوب ازدواج داره میکنه من حتی یدونه خواستگار ندارم؟

یعنی اینم بخاطر زحمت کشیدن باباشه؟

یعنی من نباید از عدالت دنیا ناراضی باشم

یعنی باید قبول کنم یکسری اومدن غرق رفاه وخوشبختی بشن ویکسری هم غرق بدبختی وحسرت؟

یعنی سهم ما از زندگی حسرت بود واینکهدارزو هامون رو خاک کنیم؟

بدجور دلم گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس بخون حتی شده یه درصد زندگیتو عوض کن

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

من تا ۱۶ سالگی اینجوری بودم

حتی به مادذم میگفتم چرا منو به دنیا آوردی

ولی از یه جایی به بعد خودم مسئولیت زندگیمو قبول کردم

گفتم پدرومادر زورشون اینقد رسید

توکل کن بخدا ، خودت تلاش کن،خدا راه ها رو برات باز میکنه

بهت قول میدم

بله اونم بخاطر موقعیت پدرشه پدر ک جایگاه اجتماعی بالا داشته باشه پسری میاد خواستگاری ک جایگاه اجتماع ...

پس دختری که تو خانواده فقیر بدنیا اومده بلید از همه چیز محروم بشه؟

لعنت به عدالت دنیا

که یکی از بدو تولد خوشبخته

یکی حتی از نیمه هم نمیتونه طعم زندگی رد بچشه

من تا ۱۶ سالگی اینجوری بودمحتی به مادذم میگفتم چرا منو به دنیا آوردی ولی از یه جایی به بعد خودم مسئو ...

دیگه چقدر توکل

دیگه خسته شدم

از اینکه اون چیزایی که واسه من حسرتا یکی دیگه راحت داره

نوش جونش ولی مگه من آدم نبودم