2777
2789
عنوان

پدر پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 49 پست
یه چیزایی میگی که هیچکدوم دست خود آدم نیستآدمی که نداره اینارو بمیره؟

ن اصلا منظورم این نبود

واقعیت جامعه ما این شده مردم ظاهر بین شدن

یا زیبایی ظاهری دختر رو میبینن

یا موقعیت و جایگاه اجتماعی شو

ولی از منی ک جفتشون رو داشتم و بالای هزار تا خواستگار داشتم

ب تو نصیحت عجله نکن تو ازدواج هیچی نیست همه زندگی ها از دور قشنگه

من انقدر خواستگار داشتم ک پسر عمم داشت خودشو میکشن برامن کل شهر رو واسطه کرده بود آخر من رفتم بهش فک کردم این فرق میکنه خیلی میخواد منو بعد از ۹ سال زندگی ک جوانی و زیباییمو براش گذاشتم با ی بچه ۸ ساله منو ول کرد و جداشدیم رفت دنبال لیاقتش زنای خیابونی لیاقت زندگی درست رو نداشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم متاسفم عزیزم

سلام

یک روز در همین سایت یک آقایی تاپیک زده بود که من معلول جسمی حرکتی هستم روی ویلچر هستم دکتری روانشناسی دارم چند تا شغل دارم این قدر درآمد دارم بعد به نظرتون من چه قدر شانس ازدواج دارم.

من نه کاری به شرایط دارم نه کاری به ....

ولی ساختار این دنیا برمبنای عدالت نیست و قرار هم نبوده که باشد اصلا در این دنیا اجرا عدالت امکان پذیر نیست آیا می شود تمام آدم ها یک پدر یک مادر یک شهر یک کشور یک برهه از تاریخ یک ضریب هوشی یک قیافه و زیبایی داشته باشند اصلا امکان پذیره؟؟؟؟

در عوض خداوند با وجود همه تفاوت هایی که است و اجتناب ناپذیر است به همه انسان ها اراده و اختیار داده که سرنوشت و زندگیشان را بسازند

و در طول تاریخ میلیون ها نفر محدودیت ها را شکستند و زندگیشان را تغییر دادند

به قول کریستیانو رونالدو همه ما فرمول موفقیت را می دانیم ولی همه اراده انجامش را نداریم

تلخه ولی واقعیته

سخته صبح ساعت ۵ بیدار بشی سخته روزی ۱۵ ساعت کار کنی و درس بخونی سخته شاگردی کنی و پادو باشی ولی همینه

من میوه فروش خانم می شناسم که بالای صد میلیون و خیلی بیشتر درآمد داره ولی زحمت کشیده و میکشه.

خیاطی آرایشگری یا کنکور و پزشکی و استخدامی و مهاجرت و ... هزاران راه است ولی تلاش و پشتکار می خواهد.

همین امروز به این باور برسید که خودتان مسئول زندگیتان هستید و زندگی شما به دیگران ربطی ندارد و دیگران تعهدی در قبال زندگی شما ندارند و نباید هیچ هیچ هیچ انتظاری از دیگران داشته باشید و از ۲۴ ساعت حداقل ۱۴ ساعت در یک مسیر تلاش کنید بالاخره راهی پیدا خواهید کرد و زندگی زیبا خواهد شد ولی باید این باور را بپذیرید چون واقعیت دنیا همینه