2777
2789
عنوان

کیا تافل گرفتن

108 بازدید | 12 پست

بچهها من قصد دارم با منابع خودخوان رو زبانم کار کنم مدرک تافل بگیرم

اصلا نمیخوام کلاس برم چون خیلی پول میگیرن یه ساعت چیزای محدود بهت یاد میدن و خوندن کتاب کارایی خیلی بیشتری داره

بنظرتون چند سال طول میکشه بتونم تافل بگیرم

کسی تجربه شو داشته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردم کلاس میرن پدرشون درمیاد تا یاد بگیرن چ برسه خودخوانیکی باید باشه اشتباهاتتو بگه

میتونه از Ai استفاده بکنه الان هوش مصنوعی جای معلم های زبان رو گرفته ....اگر پایه های خوبی داشته باشه و سطح A2 قوی داشته باشه میتونه بقیش رو بصورت خودخوان یاد بگیره . اگر هم برای تافل میخواد آماده بشه و کلا سطحش قویه که دیگه کاری نداره و نیاز به معلم نیست

میتونه از Ai استفاده بکنه الان هوش مصنوعی جای معلم های زبان رو گرفته ....اگر پایه های خوبی داشته باش ...

شما اگه تو ی زمینه ای تخصص داشته باشی و از هوش مصنوعی سوال بپرسی متوجه میشی چقدر اشتباه داره. فراوون حتی تو مسائل ساده

چ برسه بخوای معلمت بشه

درخواست ندید لطفا

میتونه از Ai استفاده بکنه الان هوش مصنوعی جای معلم های زبان رو گرفته ....اگر پایه های خوبی داشته باش ...

من کلا س رفتم اما دیدم همش. وقت سوزی و هدر دادن پوله

از ادم پول میگیرن هفته ای سه ساعت

خب واقعا اینطوری آدم هر چی داره باید بده کلاس

مگه با سه ساعت چقدر میشه یاد گرفت

من کلاس رو نرفتم با هم.ن پول کلی کتاب میتونم بخرم خودم بخونم

شما اگه تو ی زمینه ای تخصص داشته باشی و از هوش مصنوعی سوال بپرسی متوجه میشی چقدر اشتباه داره. فراوون ...

من کلا س رفتم اما دیدم همش. وقت سوزی و هدر دادن پوله

از ادم پول میگیرن هفته ای سه ساعت

خب واقعا اینطوری آدم هر چی داره باید بده کلاس

مگه با سه ساعت چقدر میشه یاد گرفت

من کلاس رو نرفتم با هم.ن پول کلی کتاب میتونم بخرم خودم بخونم

جیب آدمو جارو میزنن بعد میری میفهمی تو یه ساعت چیز خاصی هم یاد نمیگیری

شما اگه تو ی زمینه ای تخصص داشته باشی و از هوش مصنوعی سوال بپرسی متوجه میشی چقدر اشتباه داره. فراوون ...

خانم جان حرف شما درسته تو یکسری مارکت ها هنوز پیشرفت نکرده.

اما تو زمونه ای که خود معلم های زبان دارن پارتنر هوش مصنوعی به زبان آموز هاشون توصیه میکنن نباید این رو بگی ! مخصوصا زمانی که هوش مصنوعی هایی مثل کلاد و چت جی پی تی این همه پیشرفت کردن.

ویدیو پادکست های آقای اندرو هوبرمن , خشایار که خودش دبیر زبان هست و چندین مدرک از دانشگاه های معتبر دنیا داره و تو کشور های مختلف زبان های مختلف تدریس میکنه و آکادمی های زبان مثل لینگانو این روش رو تایید کردن !

بنده بدون منبع و برخلاف تجربه شخصیم به کسی راهکار نمیدم .چون شخصیت و سطح خودمو پایین میاره.

من کلا س رفتم اما دیدم همش. وقت سوزی و هدر دادن پولهاز ادم پول میگیرن هفته ای سه ساعتخب واقعا اینطور ...

عمق فاجعه میدونی برای من کجا بود؟ من سه سال پیش رفتم کلاس زبان بعد به این صورت بود که یک ترم ده جلسه ای بود که هزینه هر ساعتش ۵۵۰ هزار تومان بود و ده جلسه اش میشد پنج میلیون و خورده ای!!!

( و این معلم زبان بصورت عمدی جلسه های کلاس رو کش میداد که مبحث های بعدی طولانی تر بشه و بیوفته تو ترم بعد یا یک علامت سوالی تو ذهن من بمونه)

متاسفانه اگر سنت کم باشه یا تکنیک های درست زبان خواندن رو بلد نباشی راحت تو دام این افراد میوفتی.

عمق فاجعه میدونی برای من کجا بود؟ من سه سال پیش رفتم کلاس زبان بعد به این صورت بود که یک ترم ده جلس ...

میدونی این موضوعی که داری میگی دقیقاً همین بهار برای خودم پیش اومد اینطوری که من رفتم کلاس بهش گفتم میخوام آیلتس بگیرم اونم جلسه ۵۰۰ برام حساب کرد و من شروع کردم به رفتن. بعد وقتی که رفتم اون شروع کرد به جای اینکه چیزهای خوب یادم بده الفبا و کلمه به من یاد میداد ساعت ۵۰۰ گرفته بود

بعد جلسه دوم هم ۲۰ دقیقه فقط با من گپ زد از حرفهای غیر درس و جلسه سوم من گفتم چون وقت کلاسمون محدوده میخوام این یک ساعت صرف یادگیری من بشه. به خاطر همین یک اعتراض خیلی کوچولو اون ۲۰ دقیقه با من مخالفت کرد و گفت نظرتو برام مهم نیست نمیتونی تعیین تکلیف کنی. و به شدت هم تاکید میکرد که برو باباتو راضی کن به صورت هزینه ثابت بیا یکجا ۴۰ میلیون رو به من بده. اون وقت کاری که من کردم این بود از همون جلسه سوم وقتی دیدم بهم حق حرف زدن و اعتراض نمیده نه تنها هیچ ۴۰ میلیونی بهش ندادم بلکه از جلسه سوم دیگه نرفتم و بقیه پولمو هم کلاً ازش پس گرفتم سوزوندمش مرتیکه رو

میدونی این موضوعی که داری میگی دقیقاً همین بهار برای خودم پیش اومد اینطوری که من رفتم کلاس بهش گفتم ...

خیلی شرایطتو درک میکنم منم بعد از این ماجرا ها تصمیم گفتم خودم زبان بخونم ...اول از همه عجله نکن. خیلیها از همون روز اول میرن سراغ گرامرهای سنگین یا کتابهای سخت و بعد از چند هفته خسته میشن.نمیدونم دقیقا سطحت چیه اما اگر من از اول شروع میکردم، اول فقط کلمات بیسیک و تلفظ درست حروف رو یاد میگرفتم. بعد میرفتم سراغ کلمات خیلی پرکاربرد؛ نه هزار تا لغت، فقط چیزهایی که هر روز به درد میخورن.

بعد از اینکه چند صد کلمه یاد گرفتم، شروع میکردم با همونها جمله ساختن. لازم نیست جملههات قشنگ باشن؛ مهم اینه که مغزت عادت کنه انگلیسی فکر کنه.

از همون روزهای اول هم هر روز انگلیسی گوش میدادم؛ حتی اگر فقط ۱۰ درصدش رو میفهمیدم. هدفت این نباشه که همه چیز رو بفهمی، هدفت این باشه که گوشت به زبان عادت کنه.

گرامر رو هم به اندازهای یاد میگرفتم که بتونم جمله بسازم، نه اینکه کتاب گرامر رو حفظ کنم.

یه اشتباهی که خیلیها میکنن اینه که فقط ویدیو میبینن و فکر میکنن دارن زبان یاد میگیرن. نه؛ تا وقتی خودت جمله نسازی، ننویسی و بلندبلند حرف نزنی، پیشرفتت خیلی کند میشه.

هر روز حتی ۲۰ یا ۳۰ دقیقه مطالعه بهتر از اینه که هفتهای یک بار ۵ ساعت بخونی.

هر چند وقت یک بار هم برگرد درسهای قبلی رو مرور کن. بیشتر آدمها به خاطر فراموش کردن عقب میافتن، نه به خاطر سخت بودن زبان.

و مهمتر از همه، خودت رو با کسی که دو ساله یا پنج ساله زبان میخونه مقایسه نکن. فقط سعی کن امروز از دیروزت یک قدم جلوتر باشی. اگر این کار رو هر روز انجام بدی، بعد از چند ماه خودت از دیدن پیشرفتت تعجب میکنی.

درمورد زمان تافل هم ..از صفر واقعی شروع کنی (یعنی حتی A1 هم نباشی)، رسیدن به نمره خوب تافل یا آیلتس یک پروژه کوتاهمدت نیست.

به زمان خوندنت و سطحت بستگی داره مثلا

روزی ۳۰ دقیقه حدود ۳ تا ۵ سال

روزی ۳ تا ۴ ساعت مطالعه جدی و هدفمند حدود ۱ تا ۱.۵ سال

البته این زمانها برای کسی است که پیوسته درس بخوانه نه اینکه یک ماه بخوانه و دو ماه رها کنه.

یک نکته هم هست که خیلیها متوجهش نیستن تافل فقط زبان انگلیسی نیست. تافل یک آزمون مهارته یعنی علاوه بر زبان، باید یاد بگیری

متنهای دانشگاهی را سریع بخوانی.

به فایلهای صوتی طولانی گوش بدی.

در زمان محدود مقاله بنویسی.

درباره موضوعات مختلف صحبت کنی.