خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
استارتر😑 بیا فقط یک روز ،؛نمیگم یه هفته؛؛فقط یک روز ببرشون ببینم بازم دوقلو دوس داری یا نه😖از دور ...
شمادوقلودارید؟
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
اره عزیزم.۴ساله نفس راحتی نکشیدم.البته من دست تنها بودم از اول. شاید که نه،حتما بخاطره اینه انقدر عذ ...
سلامت باشن.شماچطوری دوقلواوردین؟دارویی استفاده کردین؟