2777
2789
عنوان

دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 164 پست
فک نکن به این اسونیاس من تا روز زایمانم حالت توع داشتن  پیریوز هم هردوتاش گریه کردن هردوتاشونو ...

وای عزیزم معلومه که سخته ولی خب شیرینیه خودشم داره مسلماً

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
ضعیف بودن به جثه هست ولی بیشترم به تغریه هست خانمی اول تاپیک گفتن دوقلودارن جثه درشتی هم ندلشتن ولی ...

من خودم 54 کیلوام و قد 155 جثه ام خیل کوچیکه

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه میگین ژنش از سمت مادره  فامیلای دوره مادر هم حسابن؟

چقددوره یعنی  

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اینکه میگین ژنش از سمت مادره  فامیلای دوره مادر هم حسابن؟

من شنیدم پدرکه اصلا.فقط طرف مادر اونم مادرومادربزرگ مادری دراصلا حالامثل مادربزرگ خودتم وایناهم کم وبیش شنیدم میشه

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
من اگه طبیعی دوقلو بشه خوشحال میشم با اینکه میدونم فوق العاده سخته ولی با دارو و اینا خوشم نمیاد حس ...

خب وقتی ژنشو نداریم چاره ای نیس منم دو دلم ولی خب مرگ یبار شیون یبار دوقلو شه دیگه راحت دوتاشو یجا میاری مجبور نیسی چندسال بعد همون سختیو بکشی البته هر چی خدا بخواد همونه ولی ادم باید آینده نگرم باشه دیگه😂😂

در حد دختر دایی مامانم خخخ

😂😂😂عزیزم فک نکنم بشه زیادی دوره

من خودم 54 کیلوام و قد 155 جثه ام خیل کوچیکه

عه منم ۵۳قدمم۱۵۸ خیلی کوچولو موچولوام میترسم از پسشون بر نیام 😁خیلی اذیت میشی الان باتوجه به جثه ی کوچیکت؟؟؟یا زیاد جثه مهم نیس تو دوقلویی؟؟

ضعیف بودن به جثه هست ولی بیشترم به تغریه هست خانمی اول تاپیک گفتن دوقلودارن جثه درشتی هم ندلشتن ولی ...

پس این نگرانیم رفع شد😊صفحه های اولو هنوز نخوندم سریع اومدم سوالامو بپرسم تا نرفتین ممنون از پاسخگوییت عزیزم😘😘

عه منم ۵۳قدمم۱۵۸ خیلی کوچولو موچولوام میترسم از پسشون بر نیام 😁خیلی اذیت میشی الان باتوجه به جثه ی ...

ستون فقراتم از الان کشیده میشه میگن کوچولویی واس همین بعد شکمم ک میاد جلو کمرمو میکشه کوچولو تر میشم ب شوهرم میگم قدت بلند شده ها لامصب میگه تو کوجولوتر شدی😂😂

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
ستون فقراتم از الان کشیده میشه میگن کوچولویی واس همین بعد شکمم ک میاد جلو کمرمو میکشه کوچولو تر میشم ...

😁اخی عزیزم منم بااینکه ۲۰هفتم بود ولی حسابی کمردرد داشتم حالا شماکه دوقلو داری دوبرابره فکر کنم انشالله صحیحوسالم بیان بغلت وروجکات😍😍

یکی از بچه های نی تی سایت تاپیک زده بودن که برگ سنجد موثره روش استفاده هم فقط گفته بودن یه ماه قبل اقدام دم میکنی و میخوری .کلومفین و این داروها هم تا ۱۰ %شانسو بالا میبرن  من دوس دارم ولی ریسک نمیکنم خطر سقطشون بالاست 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀