2777
2789
عنوان

دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 164 پست
من ک پریودم جلو عقب میشه یعنی تنبلی دارم؟ بگید تو روخدا مثلا به ماه میره عقب یه ماه جلو و‌‌...

منم بعدازسقط ک۱۶اسفندبود فروردینم ۱۶ام شدم اردیبهشتم۱۷ ولی خرداد۸ ام شدم نمیدونم چرا انقد جلوافتاد؟؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

وااای دو قلو سالهای اول خیلی سختی داره

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوقلو باشن یکی دختر یکی پسر😂 بچه ی قبلیم پسربود واین دفعه هم دوس دارم پسر باشه😔

من نصف بیشترکسایی که دوقلواوردنودیدم ژنشونداشتن اصلاباکلومیفن شدن

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
منم بعدازسقط ک۱۶اسفندبود فروردینم ۱۶ام شدم اردیبهشتم۱۷ ولی خرداد۸ ام شدم نمیدونم چرا انقد جلوافتاد؟؟

حتمابه دکترت بگو.ولی فکرکنم بخاطرسقطته.ببین قبل سقطتم نامنظم بودیانه؟

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اخه همسرمم خیلی دوست داره بنظرتون درسته برم دکتر برا دوقلو شدن؟ میترسم خداقهرش بیاد یکیشم بهم نده

فک نکن به این اسونیاس من تا روز زایمانم حالت توع داشتن  پیریوز هم هردوتاش گریه کردن هردوتاشونو دوساعت نیم تو بغلم نگهشون داشتم راه رفتم تو خونه

من نصف بیشترکسایی که دوقلواوردنودیدم ژنشونداشتن اصلاباکلومیفن شدن

فقط از ریسکش میترسم چون خودمم لاغرم حس میکنم ضعیفم...ولی عاشق دوقلوام😍😍😍😍

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
فک نکن به این اسونیاس من تا روز زایمانم حالت توع داشتن  پیریوز هم هردوتاش گریه کردن هردوتاشونو ...

شماهم دوقلودارین؟بادارو؟

طهوراجان.یعنی بلافاصله بعدپریودیتون اقدام کردین؟

اره

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
اصلانخورلنیات وکلاجیزای کلسیم دار ماست دوغ کشک پنیر.به جاش عسل بخورررررخیلی خوبه به موزبخوردوسه تاخر ...

اره باید ازشنبه شروع کنم فعلا که ماه رمضان یه ماه انداخت عقب اقداممو

فقط از ریسکش میترسم چون خودمم لاغرم حس میکنم ضعیفم...ولی عاشق دوقلوام😍😍😍😍

ضعیف بودن به جثه هست ولی بیشترم به تغریه هست خانمی اول تاپیک گفتن دوقلودارن جثه درشتی هم ندلشتن ولی خواهرشون درشت بودن خیلیم به خودشون میرسیدن وتقویتی هم میخوردن امانشده

اره

بعنی من اگرقرص بخورم توچه تاریخایی بعدپریودم اقدام کنم؟

حتمابه دکترت بگو.ولی فکرکنم بخاطرسقطته.ببین قبل سقطتم نامنظم بودیانه؟

قبل سقطمم هرماه۴روز جلومینداختم 

فک نکن به این اسونیاس من تا روز زایمانم حالت توع داشتن  پیریوز هم هردوتاش گریه کردن هردوتاشونو ...

چن هفتگی ب دنیا اومدن و چند کیلو بودن و سزارین بود یا طبییعی

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی