2777
2789
عنوان

دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 164 پست
به خودتون خیلی برسین چیزای گرم بخورتابدنت جون داشته باشه

دکترم فقط کمپلکس ویتامین ب داده برای تقویت

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
دکترم فقط کمپلکس ویتامین ب داده برای تقویت

غذاهای مقوی بخور

چیزای گرم

پرخاصیت

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه یه خلاصه ای ازجمع بندیاتو بگی لطفا منم دارم تحقیق میکنم ونیاز دارم باکسی که مثل خودم پی گ ...

خب من ژنشوگفتم دارم.امااچندین ماهه خیلی تحقیق کردم اکثرکسایی که بادارودوقلواوردن کلومیفن خوردن یادوتاپسرشده یایه دخترویه پسر همگی هم ازشب دوم سوم پریودی شبی دوتایاسه تاخوردن تاپنج شب.خیلیاهم دیدم جواب گرفتن

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
غذاهای مقوی بخور چیزای گرم  پرخاصیت

حتما عزیزم😗

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
خب من ژنشوگفتم دارم.امااچندین ماهه خیلی تحقیق کردم اکثرکسایی که بادارودوقلواوردن کلومیفن خوردن یادوت ...

خب؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
حتما عزیزم😗

میخوای پسربشه یادختر

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

من ک پریودم جلو عقب میشه یعنی تنبلی دارم؟

بگید تو روخدا

مثلا به ماه میره عقب

یه ماه جلو و‌‌...

خب من ژنشوگفتم دارم.امااچندین ماهه خیلی تحقیق کردم اکثرکسایی که بادارودوقلواوردن کلومیفن خوردن یادوت ...

خوش بحالت که ژنشو داری من ندارم دکترم ۲۱تیر بهم وقت داده پس دراین مورد حتما ازش مشورت میگیرم ببینم نظرش چیه مرسی عزیزم😘

کلا لبنیات برای دوقلویز خیلی میگن بایدبخوری ولی من چون پسرمیخوام اصلاحدفش کردم تاباخوردن دارواینکاروکنم.فولیک اسیدهم حتمابخورین هم خودتون هم شوهرتون

میخوای پسربشه یادختر

اگه دوقلو باشن یکی دختر یکی پسر😂

بچه ی قبلیم پسربود واین دفعه هم دوس دارم پسر باشه😔

کلا لبنیات برای دوقلویز خیلی میگن بایدبخوری ولی من چون پسرمیخوام اصلاحدفش کردم تاباخوردن دارواینکارو ...

فقط صبحانه پنیرمیخورم اونم حذف کنم؟؟

من ک پریودم جلو عقب میشه یعنی تنبلی دارم؟ بگید تو روخدا مثلا به ماه میره عقب یه ماه جلو و‌‌...

تنبلی فکرکنم بعنی تخمک خیلی ازادنمیکنه که اکثرابرای همین دکترازپریودی میپرسه که منظمه یاخیر.مثلااگرواقعاپریودیت نامنظمه احتمال داره تنبلی باشه که بری دکتراحتمال زیادقرصای تحریک تخمک گذاری میده که همین کلومیفنه

فقط صبحانه پنیرمیخورم اونم حذف کنم؟؟

اصلانخورلنیات وکلاجیزای کلسیم دار ماست دوغ کشک پنیر.به جاش عسل بخورررررخیلی خوبه به موزبخوردوسه تاخرمابخورهمینطورشوهرتون.اولای تاپیک نوشتم کلاچیاخوبه وبایدبخوری بروبخونشون