نه اصلابرای نازاییه برای کساییه دراصل که تنبلی تخمدان دارن قرصه تحریک تخمک گذاریه من چون خودم دوست دارم خیلی گشتم وزیاددیدن خانمایی که خوردن تحت نطردکترودوقلوباردارشدن
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اخه من خوندم ک ممکنه باعث ایجاد کیست بشه مصرف کلومیفن خواهر این خانومم اینطوری شده
خب اره صد درصدنیست امکانم داره بخوری به قلوبشه یااینکه دوقلوبشه بکیش سقط بسه کسایی بودن اینجوری ولی هم تواین سایت هم جاهای دیگه شایدحدود۵۰درصدکسایی که دیدم خوردنمجواب گرفتن البته بایدتحت نطردکتربخوری واینکه میگن اگرم کیست بشه چنتاخیلی ریزمیشه که خودشم دفع میشه مگراینکه زیادخورده بشه یابدون نظردکتر
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️