2777
عنوان

بارداری

159 بازدید | 24 پست

خانوما به کمکتون احتیاج دارم من ت ۱۹هفته ام امروز خیلی تنش و دعوا داشتیم حال روحیم اصلا خوب نیس زیر دلم درد میکنه وسط شونهام درد میکنه ممکنه مشکلی برا نینی پیش اومده باشه راهنماییم کنید 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اول آروم باش، خود دعوا و ناراحتی معمولاً با یک بار تنش باعث مشکل برای نینی نمیشه، ولی چون میگی زیر دلت درد گرفته بهتره بدنت رو جدی بگیری.

فعلاً دراز بکش، ترجیحاً به پهلوی چپ، آب بخور، چند دقیقه نفس عمیق بکش و خودتو از فضای تنش دور کن. درد بین شونهها خیلی وقتا از استرس، گرفتگی عضله یا فشار عصبیه، ولی اگر زیر دلت ادامهدار شد یا دردها منظم و شبیه انقباض بود، حتماً با دکترت تماس بگیر.

اگر لکهبینی/خونریزی، آبریزش، درد شدید شکم، تب، سوزش ادرار، سرگیجه یا درد غیرقابل تحمل داشتی، صبر نکن و برو اورژانس. انشاءالله چیزی نیست، ولی توی بارداری بهتره برای آرامش خودت هم چک کنی.

کارشناس ارشد شیمی دارویی دارم و نویسنده محتوا در حوزه سلامت هستم. جواب سوالاتت رو به علمی ترین شکل ممکن میدم تا بتونی یه قدم بیشتر به سلامتی نزدیک بشی.

عزیزم اول آروم باش، خود دعوا و ناراحتی معمولاً با یک بار تنش باعث مشکل برای نینی نمیشه، ولی چون میگی ...

سلام وقتتون بخیر درد زیر دلم خوب شد ولی درد بین شونهام غیرقابل تحمل شده نمیدونم دلیلش براچیه

منم باردارم فک کنم۹ هفته اینا باشه نرفتم هنوز سونو ترشحات مایل به سبز دارم خطرناکه؟راستش بوشهرم هوا ...

عفونته عزیزم باید بری دکتر

اگه کمه که خطرناک نیس ولی پیگیری کن

عفونته عزیزم باید بری دکتر اگه کمه که خطرناک نیس ولی پیگیری کن

انقد هوای بوشهر وحشتناک شده چند روز پیش مجبوری تا سر کوچه رفتم نون بگیرم شوهرم خونه نبود ساعت۱۱ صبح بود تا دوروز بعد حالم بود بود سردرد تهوع بیحالی

چرا آنقدر دچار فشار عصبی شدی گلم؟ درد شونه هات فقط از ناراحتی هست اگه دوست داری بگو تا آروم بشی

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
از منم الان دیگه یه ماهه بساط همینه

نگران نباش من هفته ۱۱ چنان کتکم زد شوهرم و بچهارو هم میزد ک من شکنجه بشم و کلی هم خودشو میزد ک من بترسم کلا هر کولی بازی تصور کنی سرم اورد رفتم اورژانس گفتن باید بستری شی نزاشت ضربان قلبم ۱۲۱ بود من ک شکر خدا چیزی نشد ولی خب تاثیراتش رو روحیه بچه انتفاق می افته اون تکه ای از روح توعه ک تحت تاثیر قرار میگیره