2777
2789
عنوان

بارداری

13 بازدید | 7 پست

خانوما به کمکتون احتیاج دارم من ت ۱۹هفته ام امروز خیلی تنش و دعوا داشتیم حال روحیم اصلا خوب نیس زیر دلم درد میکنه وسط شونهام درد میکنه ممکنه مشکلی برا نینی پیش اومده باشه راهنماییم کنید 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اول آروم باش، خود دعوا و ناراحتی معمولاً با یک بار تنش باعث مشکل برای نینی نمیشه، ولی چون میگی زیر دلت درد گرفته بهتره بدنت رو جدی بگیری.

فعلاً دراز بکش، ترجیحاً به پهلوی چپ، آب بخور، چند دقیقه نفس عمیق بکش و خودتو از فضای تنش دور کن. درد بین شونهها خیلی وقتا از استرس، گرفتگی عضله یا فشار عصبیه، ولی اگر زیر دلت ادامهدار شد یا دردها منظم و شبیه انقباض بود، حتماً با دکترت تماس بگیر.

اگر لکهبینی/خونریزی، آبریزش، درد شدید شکم، تب، سوزش ادرار، سرگیجه یا درد غیرقابل تحمل داشتی، صبر نکن و برو اورژانس. انشاءالله چیزی نیست، ولی توی بارداری بهتره برای آرامش خودت هم چک کنی.

کارشناس ارشد شیمی دارویی دارم و نویسنده محتوا در حوزه سلامت هستم. جواب سوالاتت رو به علمی ترین شکل ممکن میدم تا بتونی یه قدم بیشتر به سلامتی نزدیک بشی.