2777
2789
اره واقعا... ولی نمیتونم.. این چشم صاب مرده فقط تو مقایسه هس 😆

فقط دلواپسی و نگرانی میاره برات باور کن دیگه فکرت میشه این ک خدایی نکرده نکنه بچت مشکل داره ک مثه اون بچه حرف نمیزنه. نگران نباش کم کم خوب میشه. براش داستان بخون و زیاد باهاش حرف بزن در قالب بازی

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین فرق میکنه

اصلا نباید بچه ها رو باهم مقایسه کرد

دختر من ۲۴ ماهشه. تو ۲۲ ماهگی کااامل حرف میزد. جمله بندی کامل. هرچیزی میخواست. از هرچیزی ناراحت باشه، همه رو به زبون میاورد

مثلا مامان بی زحمت آب بده بخورم

بابا رفته سر کار

بابا ناراحت شد

بریم خونه مادر جون

ادویه ها و حبوبات رو میشناسه و موقع آشپزی هر کدومو بخوام بهم میده

با عروسکهاش خیلی حرف میزنه. حتی چندتا شعر کاااامل تا آخر بلده و برای خوابوندن عروسکهاش میخونه.. البته کلمه هایی رو وسطاش جامیندازه. تا ده میتونه بشماره

البته همه این حرفها رو به زبون خودش میزنه. ولی ما متوجه میشیم 

مثلا به سنجاب میگه شَبا

یا به ببخشید میگه بِبَشید

یا به غذا میگه گَذا

نباید بچه تو با بقیه مقایسه کنی

چه فرقی میکنه دیر یا زود.. 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
دختره من آب ماما بابا ها پی پرپر بده بیا بریم و کلا 25کلمه ای یا کامل و دستپاشکسته میگه... بیشترش خو ...

مامانا خوبه به نظرتون؟؟؟ آخه بعضی بچه ها میبینم خیلی تیز هستن.. دختره من زیر که.. همه نزدیکان بش میگن خیلی مکر داره😂😂😂

پسر  من پس چرا هیچی نمیگه؟ 20 ماهشه

یعنی حتی چند کلمه هم نمیگه؟؟

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
مامانا خوبه به نظرتون؟؟؟ آخه بعضی بچه ها میبینم خیلی تیز هستن.. دختره من زیر که.. همه نزدیکان بش میگ ...

به نطر من ربطی به هوش نداره. فقط تمرین و تکرار میخواد... من خیلیییی براش کتتب میخونم. خیلی قصه میگم. همه ی کارامون رو با شعر خوندن انجام میدم. 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

دختر من از ۱۶ ماهگی انقد کامل حرف می‌زد می‌بردمش اینور اونور فک می‌کردن سه ساله‌اس ریز مونده. 

ولی بچه‌ها فرق دارن. هنشون تو سه سالگی تقریبا مثه هم می‌شن. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
دخترمنم 18 ماهشه فقط آب ودااااوهاپ و مم میگه خیلی نگرانم

من زیاد نگران نیستم چون شنیدم اکثرا پسرا دیر زبون باز میکنن اطرافمم دیدم پسرایی ک خیلی دیر زبون باز کردن.شما هم نگران نباش عزیزم دختردایی من خیییلی دیر زبون باز کرد تا جایی ک همه میگفتن لاله اما الان بزرگ شده و مثل بلبل حرف میزنه و خییییلی سر و زبون داره