بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم اغراق نشه ؟ یه توپ دارم قلقلیه رو من یه کم میگفتم بقیه شو میگفت خودش . همه کلمات رو هم کامل میگفت . مثلا گوشی رو برمیداشت ادای منو درمیاورد میگفت الو اقا غذا بیار برامون
تو هربچه ای فرق میکنه زمان ب حرف اومدنشون بچتو با دیگران مقایسه نکن ک الکی فقط نگران میشی
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
خیلی کم.بابا ماما اب در در و چنتا کلمه دست و پا شکسته ولی 25 ماهگی یهو جمله گفت و به حرف افتاد.البته الانم که دو سال و نیمش هست زیاد واضح نمیگه ولی منظورش رو میرسونه
خیلی حساس نباش بچه ها رو نمیشه با هم مقایسه کرد.پسر من 22 ماهگی فقط بابا می می ماما آب میگفت دو سال و 10 ماهش که شد تازه شروع کرد به گفتن یه سری کلمات الانم که سه سال و 5 ماهشه خوب حرف میزنه شکر خدا