2777
2789
عنوان

رابطههه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 69 پست
یه سری لمسای دیگه ام میگفت که تو سایت نمیشه بگم به نظرت بهش بگم دوس ندارم یا مثلا یسری لمسا اتفاق بی ...

اخه موضوع اینه اون لمس که تو میگی اگر اتفاق بیوفته یهو به خودت میای میبینی تا تهش رفتی

آدم دست خودش نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

بنده خودم پسر هستم.

واقعا خانمها رو درک نمیکنم، چرا باید کسی که هیچ تعهدی نسبت به شما نداره به شما دسترسی داشته باشه؟ اصلا چه دلیلی داره؟ توجیهش چیه؟

و به نظرتون چه نگرشی نسبت به اون خانم در خود اون آقا ایجاد میشه؟

و اگر در آینده به هر دلیلی به ازدواج ختم نشه، واقعا خودتون نسبت به زندگی آیندهتون عذاب وجدان نمیگیرین؟

الحمدلله علی کل حال

ببخشید میشه یکم راهنمایی کنی چطور فهمیدی که قصدش ازدواج نیست؟خودمم خیلی مطمئن نیستم ازش ولی دنبال را ...

پسری که قصد اش جدی باشه تو دوستی اصلا درباره این چیزا حرف نمیزنه بیشتر سعی میکنه وقت بزاره برات تا همدیگر بشناسید

این حرف های قشنگ قشنگ رو همه پسرا میزنن که دختر نرم کنن و اعتماد دختر جلب کنن

عزیزم از من به تو نصیحت هر وقت برای انجام کاری که مربوط به یک پسره مرددی انجامش نده و بگو نه نه نه ن ...

دقیقا خودمم موافقم حتی صحبتم کردیم بهش گفتم اگه اینجوریه اصلا نیا به نظرم

پسری که قصد اش جدی باشه تو دوستی اصلا درباره این چیزا حرف نمیزنه بیشتر سعی میکنه وقت بزاره برات تا ه ...

خیلی موافقم باهات فعلا ۱ ماه مونده تا بیاد ولی قبل از اومدن توجیهش میکنم که خبری از این چیزا نیست

دیگه ارزش قائل بودن برای خودمون ربطی به مذهبی و غیر مذهبی نداره چی فکر کرده که واضح اینو خواسته ازتون البته برای بعضیها اینا اصلا مهم نیست ولی اگه برای خودتون ارزش قائلید نکنید این کارها رو حالا به شرع و حلال و ... اینا هم کاری نداریم

پسری که قصد اش جدی باشه تو دوستی اصلا درباره این چیزا حرف نمیزنه بیشتر سعی میکنه وقت بزاره برات تا ه ...

اگه هم حرف زد تو چهار جوب ها و مرز هات مشخص کن

اگه بگیر باشه پای خواسته هات میمونه اما اگه هدف اش صرفا رابطه جنسی باشه ببینی وا نمیدی ول میکنه میره سراغ نفر بعد

اگه هم حرف زد تو چهار جوب ها و مرز هات مشخص کن اگه بگیر باشه پای خواسته هات میمونه اما اگه هدف اش صر ...

من خدایی از همون اولش خیلی چیزا رو براش مشخص کردم که روی فلان چیزا حساسم خدایی تا الان احترام گذاشته حالا باید ببینیم سر این مورد بعدا چه واکنشی نشون میده