2777
2789
عنوان

رابطههه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری با مذهبی و غیر مذهبی بودن ندارم

بهت توصیه میکنم حتما تاپیکام رو بخونی قبل از رفتن سر قرار

اگر میخوای ضربه نخوری حتما تاپیکام رو بخون 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

( کاربر آقا ) برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ...

به نظرم لمس و اینا نه کلا سعی کن خودتو در اختیارش قرار ندی ازت سواستفاده بشه دیگه خیلی خواستی کوتاه ...

اها درسته خودمم همین نظر و دارم قبل از اینکه بیاد روشنش میکنم که فقط در این حده

یه سری لمسای دیگه ام میگفت که تو سایت نمیشه بگم به نظرت بهش بگم دوس ندارم یا مثلا یسری لمسا اتفاق بی ...

میدونستم چیز دیگه ای هم هست.

اجازه بدی لمس بکنه تمومه دختر حالا خود دانی

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

یه سری لمسای دیگه ام میگفت که تو سایت نمیشه بگم به نظرت بهش بگم دوس ندارم یا مثلا یسری لمسا اتفاق بی ...

اتفاقا بذاری دست بزنه بهت فکرای بد میکنه راجبت دختر ساده نباش انقد(:

فردا پس فردا همین ادم تو بحث و دعوا در میاد بهت میگه خراب جن...

تو میترسی از دست اش بدی

از حد و مرز هات کوتاه نیا

پسری که واقعا تورو بخواد به عقاید ات به چهار چوب هات احترام میزاره

چند وقته با هم آشنا شدید ؟؟

لمس های دیگه یعنی چی؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
آره بابا اوکیهفقط کاندوم بزارید حامله نشی😏😂چقدر ساده اید اخههههههههه🌚

دکترای سادگی اینو میگه دیگه خودت ببین چه خبره...

🤣🤣😂

کنکوری ام اونایی که تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال میشم بشنوم🫂

کاری به اعتقادات ات ندارم ولی الکی میگن که تو رو نرم کنن با بوس و بغل و ... شروع میشه تا آخر حرف هاش ...

ببخشید میشه یکم راهنمایی کنی چطور فهمیدی که قصدش ازدواج نیست؟

خودمم خیلی مطمئن نیستم ازش ولی دنبال رابطه ج نیست همش میگه توام ابرو داری خانواده داری ممکنه کاری کنیم بعد من تو راه اومدن خواستگاری تو تصادف کردم مردم بعد تو بی آبرو میشی

عزیزم از من به تو نصیحت هر وقت برای انجام کاری که مربوط به یک پسره مرددی انجامش نده و بگو نه نه نه نههههههه

امیدوارم ادامه بدی به ناامید کردن کسایی که انتظار دارن کوچیک بمونی keep going Queen 💋💅🏻🪭

من ب شخصه بارابطه هم مشکل نداشتم ولی درمورد شما نظری ندارم چون هیچکدومتون ک نمیشناسم و اینک الان حرفشو پیش کشیده جالب نیست

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁