2777
2789
عنوان

رابطههه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری با مذهبی و غیر مذهبی بودن ندارم

بهت توصیه میکنم حتما تاپیکام رو بخونی قبل از رفتن سر قرار

اگر میخوای ضربه نخوری حتما تاپیکام رو بخون 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

به نظرم لمس و اینا نه کلا سعی کن خودتو در اختیارش قرار ندی ازت سواستفاده بشه دیگه خیلی خواستی کوتاه ...

اها درسته خودمم همین نظر و دارم قبل از اینکه بیاد روشنش میکنم که فقط در این حده

یه سری لمسای دیگه ام میگفت که تو سایت نمیشه بگم به نظرت بهش بگم دوس ندارم یا مثلا یسری لمسا اتفاق بی ...

میدونستم چیز دیگه ای هم هست.

اجازه بدی لمس بکنه تمومه دختر حالا خود دانی

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

یه سری لمسای دیگه ام میگفت که تو سایت نمیشه بگم به نظرت بهش بگم دوس ندارم یا مثلا یسری لمسا اتفاق بی ...

اتفاقا بذاری دست بزنه بهت فکرای بد میکنه راجبت دختر ساده نباش انقد(:

فردا پس فردا همین ادم تو بحث و دعوا در میاد بهت میگه خراب جن...

تو میترسی از دست اش بدی

از حد و مرز هات کوتاه نیا

پسری که واقعا تورو بخواد به عقاید ات به چهار چوب هات احترام میزاره

چند وقته با هم آشنا شدید ؟؟

لمس های دیگه یعنی چی؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
کاری به اعتقادات ات ندارم ولی الکی میگن که تو رو نرم کنن با بوس و بغل و ... شروع میشه تا آخر حرف هاش ...

ببخشید میشه یکم راهنمایی کنی چطور فهمیدی که قصدش ازدواج نیست؟

خودمم خیلی مطمئن نیستم ازش ولی دنبال رابطه ج نیست همش میگه توام ابرو داری خانواده داری ممکنه کاری کنیم بعد من تو راه اومدن خواستگاری تو تصادف کردم مردم بعد تو بی آبرو میشی

من ب شخصه بارابطه هم مشکل نداشتم ولی درمورد شما نظری ندارم چون هیچکدومتون ک نمیشناسم و اینک الان حرفشو پیش کشیده جالب نیست

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁