2777
2789
عنوان

رابطههه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ایشون شناختی ندارم

اما بخوام حسم رو بگم اتفاقا خیلی زرنگ هستن

حتما فهمیده شما از چه چیزایی خوشتون نمیاد راجع به روابط خصوصی که مدام میگه رابطه ج ن سی نمیخوام

از طرفی میگه سطحی میخوام که شما پیش خودت بگی خیلی پسر خوبیه رابطه نمیخواد و این حرفا و حتی ناخواسته تن بدی به خواسته ش

ضمن اینکه با یکم فکر به این نتیجه می رسید که پسرایی که تو این دوره سن شون بالاتره هم به ازدواج فکر نمیکنن و خودشون رو مناسب نمیدونن،ایشون چطور با ۲۰ سال سن اینقدر قطعی میگه ازدواج،من جای شما بودم کلا از ریشه این رابطه ی بی سرانجام رو قطع میکردم،باز صلاح با شماست

وای خودمم همش احساس میکنم از ایناست که لفظی و کلامی خیلییی خوبه ولی وقتی روی واقعیش و بشناسی یجور دی ...

به حس ششم ات اعتماد کن

و دوستانی که اینجا نظر دادن اکثرا تجربه دارن و تو جامعه بودن پس مطمین باش همه ما خواهرانه داریم میگیم این رابطه جای درست پیش نمیره و مواظب خودت و آینده ات باش تو الان اوج سنی هستی که رو درس کار موقعیت اجتماعی ات تمرکز کنی و هر چه قدر لول ات ببری بالاتر آدم حسابی های بیشتری میان تو زندگی ات

میگن دنبالش نیستیم ولی یجوری باید این نیاز برطرف شه

والا نیازش با تو برطرف میشه ولت میکنه میره سراغ یکی دیگه دوباره همین روند تکرار میشه

نمیتونه ۲۵۰ گرم گوشت رو نگه داره.؟

واسه خودت میگم مراقب باش