2777
2789
عنوان

رابطههه🔞

844 بازدید | 69 پست

لطفا دوستانی که خیلی مذهبی هستند خیلی گارد نگیرن

منو دو..س پسرم قراره همو ببینیم چن وقت دیگه و بهم گفت دنبال رابطه ی اونجوری تا قبل ازدواج باهات نیستم اگر اتفاقی بیوفته و رابطه ای داشته باشیم بعد ازدواج ولی گفت حضوری همو ببینیم بالاخره یه بوسی بغلی لمسی چیزی باید باشه من خودم بار اولمه به نظرتون اوکیه همچین چیزی من خودمم خیلی آدم اعتقادی و مذهبی نیستم

اگه در حد بوس و بغل بمونه که خوبه دیگه

البته اگه بمونه...

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

آره بابا اوکیه

فقط کاندوم بزارید حامله نشی😏😂

چقدر ساده اید اخههههههههه🌚

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه در حد بوس و بغل بمونه که خوبه دیگهالبته اگه بمونه...

یه سری لمسای دیگه ام میگفت که تو سایت نمیشه بگم به نظرت بهش بگم دوس ندارم یا مثلا یسری لمسا اتفاق بیوفته فکرای بدی راجبم نمیکنه؟

داره کم کم کاری میکنه که خودت پیشنهادشوبدی

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪