2777
2789
عنوان

جنین مرده

289 بازدید | 45 پست

من بعداز ده سال ای وی اف کردم انتقال اول گرفت

با کلی سختی و پیگیری اما چند ساعت قبل از عمل قلب بچه نزد گفتن بند ناف یه دور چرخیده یکی گفت چند روز بوده نبضش نمیزده تو متوجه نشدی خلاصه با زایمان طبیعی بدنیا اومد گفتن سزارین کنی تا یکسال نمیتونی بچه دار بشی باید طبیعی بزایی چهارماه دبگه بدنت اماده باشه .من راه سختی اومدم نه الان جنین فریز دارم نه بانک اسپرم نه از آینده خبر دارم .فقط موندم چطوری بدون دخترم باید بگذرونم جیگرم داره میسوزه . چقدر راهم سخت بود چقدر بدبختی کشیدم تا برسم اینجا😞

عزیزم واقعا تجربه تلخ و ناراحت کننده ای داشتی 😪

واسه یکی از اطرافیانمون هم پیش اومد تو ماه آخر

اما الان یه پسر ناز و قشنگ بدنیا آورده

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خداکمکت کنه

خواهر منم ۵روز قبل زایمان بچش مرد توشکمش

خیلی اتفاق بدی بود

ولی اینکه میگی ۱۰ سال منتظر بودی و با ای وی اف بوده خیلی دردناک تره

انشالله خدای محمد کمکت کنه

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

دیروز یه پیرزنه که همسایمونه گفت کسی که بچه شیر میده دعاش زود مستجاب میشه برام دعا کن چون مریضه

من بچه شیر میدم اگه قابل باشم از خدا میخوام یجوری برات جبران کنه این روزارو بشوره ببره ، سال بعد بچت بغلت شیر بخوره به امید خدا❤️

🤍🌱

الهی بمیرم برات عزیزم

یاد شش ماه پیش خودم افتادم،تازه رفته بودم هفت ماهگی کیسه آبم پاره شد مجبور شدن سزارین کنن بچه رو دربیارن،پسرم ۱۷روز موند بعدش آسمونی شد😭😭

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

الهی بمیرم برات عزیزمیاد شش ماه پیش خودم افتادم،تازه رفته بودم هفت ماهگی کیسه آبم پاره شد مجبور شدن ...

الهی وااای چقدر بده میفهمم چی میگی وقتی تکون میخوره دیگه دلت بهش گره میخوره .فقط بدون میفهممت

عزیز دلمخدا بهت صبر بدهایشالا به زودی جاش پر بشهناراحت شدماز ته قلبم از خدا میخوام یه سه قلوی خوشگل ...

یعنی میشه ؟یعنی خدا منو میبینه

چرا گذاشت چند ساعت به زایمانم نبضش نزد

چرا من و اینجوری تنبیه کرد

چقدر دلم دخترمو میخاد😔