2777
2789
عنوان

جنین مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 46 پست
وای خداکمکت کنهخواهر منم ۵روز قبل زایمان بچش مرد توشکمشخیلی اتفاق بدی بود ولی اینکه میگی ۱۰ سال منتظ ...

اره ده سال چون همسرم مریض بود ای وی اف کردم با سختی های زیاد انتقال اولم گرفت دنیارو بهم دادن بعد چند ساعت مونده به زایمان تموم شد این رویای قشنگ حالا همه میگن برو از اول شروع کن همسرم باید تسه کنه من باید پانکچر بشم ایا بشه جنین یا نشه حالا مرحله بعد انتقال آیا بگیره یا نه

چقدر خدایا برای من سخت گرفتی ؟

توکه دادی چرا گرفتی من که از اول گفتم راضیم به رضای تو

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دیروز یه پیرزنه که همسایمونه گفت کسی که بچه شیر میده دعاش زود مستجاب میشه برام دعا کن چون مریضه من ب ...

برام دعا کن قسم بخور دعام میکنی

هرربار کوچولوتو شیر میدی یاد من بیوفت که کوچولومو گذاشتم تو بیمارستان اومدم برام دعا کن دخترکوچولومو گذاشتم اومدم سینه ام شیر داره ولی بچه ایی ندارم برام دعاکن جاش تو شکمم خالیه جاش بغلم خالیه

برام دعا کن قسم بخور دعام میکنی هرربار کوچولوتو شیر میدی یاد من بیوفت که کوچولومو گذاشتم تو بیمارستا ...

بغض کردم 🥺😞 ناراحت نباش خدا بزرگه هیچ کار خدا هم بی حکمت نیست میدونم خیلی قلبت درد داره ولی به این فکر کن شاید میوردی خونه چند سال باهاش زندگی میکردی بعد خدا ازت میگرفتش اینجوری هزاران برابر سختتر بود حکمت خدا رو بپذیر

منم از خدا میخوام به بزرگی خودش قسم سال بعد اینموقع تو تدارک زایمانت باشی و کوچولوتو صحیح و سالم بغل بگیری

شک ندارم خدا هدیه تو گذاشته کنار خیلی زود میده بهت

🤍🌱
بغض کردم 🥺😞 ناراحت نباش خدا بزرگه هیچ کار خدا هم بی حکمت نیست میدونم خیلی قلبت درد داره ولی به این ...

همه همینو میگن بپذیر حکمت خدارو

نمیدونی اتاقش و چیده بودم چقدر برای اومدنش تدارک دیده بودم چقدر همسرم ذوق داشت تودبیمارستان نذاشتن من ببینمش همسرم دیدش دستاشو گرفته بود تو دستاش گریه میکرد میگفت دخترم پاشو بریم خونه برای من و همسرم که با کلی عمل و سختی تونستیم تا چند ساعت مونده به زایمان برسیم عین یه رویای شیرین بود حالا موندیم و غم دخترمون فردا دفنش میکنن ما موندیم با یه عالمه افسوس .میپذیرم حکمتشو اما ته دلم غم بزرگی گذاشت

من ۱۴ هفته هستم تو خطر سقطم بخاطر فیبروم😔😔

ولی بااینکه اوایلشه دلم میخواد هیچیش نشه از الان انگار دلم بهش بند شده😔

میدونم خودتون بیشتر از من الان دارید درد میکشید ولی برا من دعا کنید چون منم خیلی میترسم

من ۱۴ هفته هستم تو خطر سقطم بخاطر فیبروم😔😔ولی بااینکه اوایلشه دلم میخواد هیچیش نشه از الان انگار د ...

ایشالله بمونه برات باهاش حرف بزن من با دخترم خیلی حرف میزدم بهش بگو بچسبه به دلت بمونه برات بغلش کنی مارو هم که بچه از دست دادیم دعا کن جاش پر بشه برامون

میمونه برات قشنگم ایشالله بغل بگیریشچرا تو خطر سقطی؟

فیبروم های زیاد و بزرگ دارم میخواستم عمل کنم بعد اقدام کنم ولی خیلی یهویی باردار شدم بعد ۳ سال دکتر بهم میگه ۵۰ ۵۰ خودت و خدای خودت دلم به همون ۵۰ گرمه ولی گاهی گریه میکنم دلم میگیره

الهی وااای چقدر بده میفهمم چی میگی وقتی تکون میخوره دیگه دلت بهش گره میخوره .فقط بدون میفهممت

انشاالله ب حق شش ماهه امام حسین خدا دوباره بهمون میده من مطمئنم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

همه همینو میگن بپذیر حکمت خدارو نمیدونی اتاقش و چیده بودم چقدر برای اومدنش تدارک دیده بودم چقدر همسر ...

حق داری عزیزم

هیچی موندگار نیست چه غم چه شادی ،این روزاتم میگذره خدا برات جبران میکنه

🤍🌱