2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دلی داری دختررررر..... من ک نمیتونم ب روم نیارم ....من سر دوس دختر قبلی شوهرم ک اصلا من اون موقع ...

این جور زنها خیلی ضعیفن اخه چجوریه که برای خودشون ارزش قائل نمیشن اصلا نمیفهمم 

اگرهم کسی ندارن برن پرستار ۲۴ ساعته یه بچه یا یه سالمند بشن که مشکل جا هم نداشته باشن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
اگ یه روز شوهرم بهم خیانت کنه دوتاشونم میکشم.😐

اینجوری قاتل میشی باید مجازات شی 😕

من تو ماشین شوهرم مواد جاساز میکنم زنگ میزنم به پلیش لوش میدم 😁😁

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
ببخشید اگر اشتباه قضاوت کردم اخه باور‌کن خیلی ها هستن که با موضوع خیانت و مادرشوهر و شوهر داستان خی ...

اشکال نداره حق داری

ممنون دعا کنید برام

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
این جور زنها خیلی ضعیفن اخه چجوریه که برای خودشون ارزش قائل نمیشن اصلا نمیفهمم  اگرهم کسی ندار ...

من از حمایت خانواده م برخوردارم و اگ بفهمن ک شوهرم چنین کاری کرده باهام یه دیقه هم نمیزارن بمونم ولی ولی فعلا بتوصیه مشاور و بخاطر خدا وایسادم باخدا معامله کردم تا ببینم صلاحش چیه

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

بله خانما خواهشا قضاوت نکنیدمیشه خیانت دیدونرفت میشه خیانت دیدوتواغوشش خوابید ولی نمیشه خیانت دیدوبخشیدمت خیانت دیدم نامردی دیدم والان سرخونه زندگیم هستم شایدصدامم بزنه بگم جان ولی مرده وزندش برام فرقی نداره موندم چون جوونیم روگذاشته بودم موندم به خاطربچه هام خانما نگیددروغ میگه کسی دلش نمیخوادروح وروان خودش روداغون کنه اینجا داستان سرایی کنه من ایقدشب وروز اشک ریختم فقط زمانی که میوندم اینجا دردل شایدکمی اروم میشدم

یعنی کدوم مردی حاضر میشه فیلم رابطشو بگیره بذاره فلش.... جز یه مریض روانی.... بعد اونوقت این خانوم ...

شوهر دختر عمه من از رابطه خودش و زنش فیلم گرفته بود و با همون فیلم تهدیدش میکرد برای طلاق....بعضی مردا انقدر کثیفن ک با زن خودشون همچین میکنن چ برسه با زن ....

من از حمایت خانواده م برخوردارم و اگ بفهمن ک شوهرم چنین کاری کرده باهام یه دیقه هم نمیزارن بمونم ولی ...

نمیدونم والا اصلا درکت نمیکنم چون اگه من جات بودم جدا میشدم نمیگم اسون بود برام میشکستم نابود میشدم دیگه ادم سابق نمیشدم ولی داغمو تا اخر عمر به دلش میزاشتم نمیشه بره هر غلطی دوست داشت بکنه بعد هم زندگیشو داشته باشه هم زنشو تازه مهربونتر از قبل 😐😐😐 چجوری میتونی به همچین ادمی اعتماد کنی نمیفهمم 

اگه تو خیانت کرده بودی هم شوهرت همینکارو میکرد ؟؟؟ 

در هرصورت موفق باشی 

چ دلی داری دختررررر..... من ک نمیتونم ب روم نیارم ....من سر دوس دختر قبلی شوهرم ک اصلا من اون موقع ...

دل ک ندارم دارم داغون میشم وقتی رو تختی میخوابم ک اونو خوابونده😭😭😭😭

نمیدونم والا اصلا درکت نمیکنم چون اگه من جات بودم جدا میشدم نمیگم اسون بود برام میشکستم نابود میشدم ...

خودمم نمیدونم چه مرگمه شاید اینکه انقد دوسش داشتم یا شاید اینکه میدونم چقد دوسم داشت 

من بارها بهش گفتم اگ مرد میتونه تحمل کنه ک زنش تو بغل یکی دیگ بخوابه زنم میتونه تحمل کن واسه شوهرش میگه نه زن نمیتونه چون خدا بهش اجازه نداده ولی مرد اگ کاری ام میکنه حلاله

شوهرت از اینکه تو فهمیدی چیزی نگفته بهت؟ داغون میشی فقط ..‌

نمیدونه ک خبر دارم اصلا ب روش نیاوردم حتی شکم نکرده چون محبتمو بهش میکنم