2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 91 پست
مگه ميشه!!! خيانت ديدي و شبا در آغوشش ميخوابي؟!!!!

شاید بخاطر امید ب خوب شدنش بخدا این چندروزه نه خواب دارم نه خوراک

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ميشه!!! خيانت ديدي و شبا در آغوشش ميخوابي؟!!!!

چون میخواد حفظ ظاهر کنه، شوهرش نفهمه که فیلمشون رو دیده..

مشاور هم بهش گفته شوهرت رو ترک نکن، بجاش محبتت رو بیشتر کن..😒

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
چون میخواد حفظ ظاهر کنه، شوهرش نفهمه که فیلمشون رو دیده.. مشاور هم بهش گفته شوهرت رو ترک نکن، بجاش ...

چقدر سخت!!! من عمراً يه ديقه بتونم حفظ ظاهر كنم...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
چون میخواد حفظ ظاهر کنه، شوهرش نفهمه که فیلمشون رو دیده.. مشاور هم بهش گفته شوهرت رو ترک نکن، بجاش ...

متنفرم از این مشاورا که همش بهت یاد میدن کثافت کاری طرف ماست مالی کنی 

کسی که خیانت میکنه چه مرد چه زن باید مثله یه اشغال از زندگیت بندازیش بیرون 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

عزیرم اشتباه ریپلایت کردم فکر کردم استارتری 😊

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
خیلی بی انصافی من از بی کسی تو این سایت عضو شدم ک حداقل با کسایی ک نمیشناسنم دردودل کنم اون وقت تو ب ...

ببخشید اگر اشتباه قضاوت کردم

اخه باور‌کن خیلی ها هستن که با موضوع خیانت و مادرشوهر و شوهر داستان خیالی میبافن

حالا ایشالا خودت به مرور میبینی که روزی بیست تا ازین تاپیک های خیالی با این موضوع این سایت زده میشه

امیدوارم حال دلت خوبه بشه عزیزم ❤️

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
حق داری اخه من بیشتر از استاتر حرف میزنم 😂😂😂😂

😂😂

خودشون میان تاپیک میزنن و یهو غیب میشن