2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 91 پست

من یه روز اشتباه گرفتم که شوهرم زنگ‌زده به یه زن و خلاصه انقدتاپیک خیانت خوندم رفتم تو فازاینکه خیانت دیدم،،آجیم بهم میگفت تاپیک بزن از بقیه نظر بگیر ،حوصله نداشتم  ،،    انقد حالم بد بوددرحالی که چیزی نشده بود  ،،حالا اینا که خیانت میبینن میان اینجا تعریف میکنن رودرک نمیکنم ،،،      

😍خدایا شکرت 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمای عزیز خواهش میکنم کمتر تاپیک خیانت بزنید...بابا به فکر ما مجرد ها باشید

همین جوریشم ازدواج تو این شرایط سخت هست دیگه خواهشا بدبینتر مون نکنید  

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
محاله چیزی دیده باشی و حتی به ظاهر پیشش بخوابی

کاش باور میکردین

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

نمیدونم، جات نیستم تا بدونم باید چیکار کنم..

ولی خودم اینقد شوهرمو دوس دارم که حتی اگه خیانت کنه هم ترکش نمیکنم،، باهاش دعوا میکنم بی محلی میکنم ولی نمیتونم ترکش کنم

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
نیومده نخوا پر بازدید بشی گل من

خیلی بی انصافی من از بی کسی تو این سایت عضو شدم ک حداقل با کسایی ک نمیشناسنم دردودل کنم اون وقت تو بفکر لایکی

کاش هیچکس از بی کسی ب این چیزا متوصل نشه

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

کسی مجبورتون کرده بیاین این تاپیک خوب نخونید عجباااا یک درصد احتمال بدید فکرتون غلط باشه عذاب وجدان نمیگیرید از نمک رو زخم کسی پاشیدن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نمیدونم، جات نیستم تا بدونم باید چیکار کنم.. ولی خودم اینقد شوهرمو دوس دارم که حتی اگه خیانت کنه هم ...

خدانکنه هیچکس جای من باشه

حالااین  تاپیکا ک تاثیر مستقیم میذاره رو زندگیاتون طوری نیس

آدم ی احکام بگه میریزید سرآدم .

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
یعنی کدوم مردی حاضر میشه فیلم رابطشو بگیره بذاره فلش.... جز یه مریض روانی.... بعد اونوقت این خانوم ...

استاتر میگه شوهرم عاشق فیلم گرفتنه، یه عالمه رم و فلش داره پر فیلم و عکس

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...

من شوهرم اینکارو کنه صد در صد ولش میکنم‌ میرم با یکی دیگه بعضی مردها باهاشون کنار میای هیچی دیگه فکر میکنن چ خبره صیانت سر هر دعوایی ول میکردم میرفتم از خونه خونه بابام اینا ی نفر متوجه ام کرد ک اینکارو‌نکن چون ممکنه خیانت ببینی الان تنها چیزی ک باعث‌ شده حتی موقعه دعواها ول نکنم برم همون خیانته اگه ببینم صد در صد ول میکنم میرم