ولی حالم خیلی بده خیلی دوسش داشتم بیشتر از جونم شبا موقع خواب یه دیقه هم ازش جدا نمیشدم ولی الان هیچ حسی بهش ندارم حالم ازش بهم میخوره بهش محبت میکنم ولی فقط زبانی بغلش میخوابم ولی تا خوابش میبره از بغلش میام بیرونو اشک میریزم وقتی دستامو میگیره یادم میفته ک بااون دستاش داشت با بدن اون زن چیکار میکرد دیوونه میشم 😢
کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
من یه روز اشتباه گرفتم که شوهرم زنگزده به یه زن و خلاصه انقدتاپیک خیانت خوندم رفتم تو فازاینکه خیانت دیدم،،آجیم بهم میگفت تاپیک بزن از بقیه نظر بگیر ،حوصله نداشتم ،، انقد حالم بد بوددرحالی که چیزی نشده بود ،،حالا اینا که خیانت میبینن میان اینجا تعریف میکنن رودرک نمیکنم ،،،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی مجبورتون کرده بیاین این تاپیک خوب نخونید عجباااا یک درصد احتمال بدید فکرتون غلط باشه عذاب وجدان نمیگیرید از نمک رو زخم کسی پاشیدن
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
حالااین تاپیکا ک تاثیر مستقیم میذاره رو زندگیاتون طوری نیس
آدم ی احکام بگه میریزید سرآدم .
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من شوهرم اینکارو کنه صد در صد ولش میکنم میرم با یکی دیگه بعضی مردها باهاشون کنار میای هیچی دیگه فکر میکنن چ خبره صیانت سر هر دعوایی ول میکردم میرفتم از خونه خونه بابام اینا ی نفر متوجه ام کرد ک اینکارونکن چون ممکنه خیانت ببینی الان تنها چیزی ک باعث شده حتی موقعه دعواها ول نکنم برم همون خیانته اگه ببینم صد در صد ول میکنم میرم