2777
2789
عنوان

آقا یه سوال

331 بازدید | 39 پست

فرض کنید یه دختری میاد یه پسری عاشق خودش میکنه بعد یهو سرد میشه بعد پسره میفهمه دختره بعد ۲ سال اصلا علاقشو جدی نگرفته فقط میخواسته باهاش باشه تا نبود آدم قبلیمو حس نکنه حالام آدم جدیده برگشته کهباهاش دوباره سرد شده ینی عملا از احساسات پسره استفاده کرده و گفته فقط دلم برات سوخت دوست نداشتم اصلا الانم گردن نمیگیره مقصر و دل شکسته فقط حال پسررو خراب کرد الکی همچین چیزیو بسپاری خدا جواب میده؟ دیدم پسره اه کشید از ته دلش و گفت نمیبخشم خیلی دلم براش کباب شد برا یه آشناییمون اتفاق افتاده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه رابطه قبلیش چقد طول کشبده بود که دوسال تو رابطه دیگه بود برا فراموشی و تهش ولش کردهدوسال خیلیه..

والا نمیدونم درست ازش فقط میدونم دو سال تموم الکی به پسر عموی ما توهم عشق داده طفلک پسر عموم برا آیندشون داشت برنامه میچید کار میکرد پول جمع میکرد بعد دختره گفت فکر کردی دوست داشتم فقط برا اینکه میخواستم قبلیه یادم بره به تو چسبیده بودم تهشم اینکه پسر عموم الان طفلک شده مرده متحرک😞

مثلا اه بچه های غزه سر نتانیاهو به ناحقه؟

نه به حقه

ولی دوتا چیز هست. یکی اینکه اسراییل در آستانه ی نابودیه و دیگه چیزی نمونده

یکی هم قرآن گفته من به آدمی که گناهکاره و توبه نمیکنه هی فرصت میدم تا بیشتر خودش رو تو گناه غرق کنه. یعنی اگه دیدید کسی ظلمی کرده اما هنوز حالش خوبه بدونید اون دنیا هی پروندش سنگین تره