2777
2789
عنوان

اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 83 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداکنه....برام دعا کن توروخدااا😢😢

حتما عزیزم 

اونروز میشه بهترین روز عمرت مطمئن باش 

کقتی صدای گریه بچتو میشنوی واااای حسش اصلا قابل توصیف نیست عالیه تمان دردات یادت میره

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

اصلا به حرف هیچکی گوش نکن نه بیحالی هست نه چیزی چه استرس داشته باشی چه نداشته باشی عمل میکنن نینیتو میدن بغلت اصلا استرس نداشته باش بچه از الان تو استرس باشه اذیت میشه جمع میشه و خطرناکه فشارت بالا پایین میشه و زود زایمان میکنی نارس میشه خدایی نکرده آمپول بیحسی هم اصلا درد نداره من زدم اینترنت قلبم ریخت ولی رفتم هیچی نفهمیدم با خودم گفتم این همه استرس بخاطر این! بهتره بگی بیهوشت کنن که بعد عمل کمر درد نداشته باشی

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
حتما عزیزم  اونروز میشه بهترین روز عمرت مطمئن باش  کقتی صدای گریه بچتو میشنوی واااای حسش ...

من فقط به امید دیدنش یکم قوی هستم 

اگر نه من ادمیم که خون میبینم غش میکنم فشارم میاد پایین

بعد سزارین شما درد نداشتین؟؟بعد سزارین چجوزیه درد ادم؟خیلی شدیده؟

من اصلا و ابدا درد نداشتم بالاتر گفتم نه پمپ درد گرفتم نه حتی یه دونه شباف

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
اها...ادم ضربات قلبش بالا نمیره از ترس؟؟من اونجا گریه میکنم مطمنم😢😢

نگران نباش ضربان قلبت بالا بره اونا خودشون دستگاه دارن میفهمن لازم باشه علاوه بر بی حسی بیهوشی مختصر هم میکنن

خیالت راحت این فکرا چیه میکنی من خودم دوتا سزارین شدم. بخدا دو سه روز بعدش سرپا میچرخیدم و کارام رو میکردم. شیاف میزدم پا میشدم ارایش میکردم

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.