2821
2789
عنوان

اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 83 پست
بیهوشی نیستم بیحسی ام

بی حسی که با حاله پسر خاله م رو عمل کرده بودن با بی حسی همینکه از اتاق عمل اومد هی حرف میزد میگفت وای چقدر  باحال بود همه چیز رو می دیدم توی یه مونیتور خیلی کیف کرده بود. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه اتاق بزرگ و خلوت بوی الکل ؛هوای اناق سرد بود تخت بود و دم و دستگاه و دراز کشیدم خیلی خیلی دکترا و ...

وای خدا 

از همون بوش حالم بد میشه 

میدونم نمیتونم با پای خودم برم

واای اصلا به هیچ وجه درد نداشتم حتی پمپ دردم نگرفتم یه دونه شیافم نخواستم توپ بودم عالییییییی

خوشبحالت 

دعا کن منم مشکلی ندلشته باشم

ولی از دکترم مطمئنم که از هر نظر عالیه انشاالله که همیشه سلامت باشه

میترسم...خیلی میترسم.چقدر سازرین و اتاق عمل بودنتون طول کشید؟

اخه اصلااا ترس نداره خیلییی خوبه که 

کلا روی هم رفته ۲۰ دقیقه فک کنم اما اصلاا ترس نداره 

من قبل از زایمانم همش تو تاپیکا به بچه ها میگفتم من خیلییی میترسم اما واقعا ترس که نداشت هیچ خیلییییم خوب بوو

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
خوشبحالت  دعا کن منم مشکلی ندلشته باشم ولی از دکترم مطمئنم که از هر نظر عالیه انشاالله که همی ...

دکتر منم عالی بود تو بیمارستان به پنجه طلا معروف بود 

حتما شماام زایمان خوبی داری 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
میری اونجا دراز میکشی یه سری سوال که چند سالته بچه چندمته با لحنی مهربان بعد بیهوش میشی و پس از مدتی ...

اره انصافا خیلی😂

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز