2777
2789
عنوان

اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم...خیلی میترسم.چقدر سازرین و اتاق عمل بودنتون طول کشید؟

منم دقیقا مثل شما بودم خیلی استرسی بودم و میترسیدم اولای بارداری فکر میکردم خودم حین عمل میمیرم آخرای بارداری فکر میکردم یه بلایی سر دخترم میاد به حدی استرس داشتم که میگفتم نه طبیعی نه سزارین نمیشه بچه رو بالا بیارم خخخخخ

اما دیگه تو دو سه هفته اخر کم کم خودمو با شرایط وفق دادم به حدی که روزی که میرفتم بیمارستان کلی با همه بگو و بخند و هیچ اثری از استرس نداشتم، آخه قراره یه فرشته کوچولو به آدم بدن

الان به اون روزا فکر میکنم دوست دارم یه بار دیگه برم بیمارستان زایمان کنم

عاشق دخترم و باباشم  

خصوصی که کیف و حاله من دو تا سز شدم یکی با بیحسی تو بیمارستان خصوصی پرستارا مث فرشته ها بودن تو خصوصی ولی دومی با بیحسی بود تو بیمارستان دولتی که کمرم خیلی درد میکرد هنوزم خیلی درد میکنه 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

ببخشید. خصوصی که کیف و حاله من دو تا سز شدم یکی با بیهوشی تو بیمارستان خصوصی پرستارا مث فرشته ها بودن تو خصوصی ولی دومی با بیحسی بود تو بیمارستان دولتی که کمرم خیلی درد میکرد هنوزم خیلی درد میکنه 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
واای اصلا به هیچ وجه درد نداشتم حتی پمپ دردم نگرفتم یه دونه شیافم نخواستم توپ بودم عالییییییی

دقیقا عین من عالی بود اصلا درد نداشتم  ولی نمیدونم چرا به هر کی میگم باور نمیکنه میگن مگه میشه شیاف هم نزنن بهت از درد میمیری الکی میخوای کلاس بذاری بگی سزارین خوبه

دقیقا عین من عالی بود اصلا درد نداشتم  ولی نمیدونم چرا به هر کی میگم باور نمیکنه میگن مگه میشه ...

منم تو سایت میگم بعضیا لجشون میگیره انگار🤣

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد