2777
2789
عنوان

زندگی چیست؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنده خداااا..برو بوسش کن حداقل..

دلم سوختا....ولی هیچی نگفتم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
اینا یادگاری های اون روزا هستن خیلی روخودم کارکردم ک شدم اون ادم سابق ک ی کم حالش خوب بود

عععه...خوب هداروشکر که خوب و اکی شدی عزیزم..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
عععه...خوب هداروشکر که خوب و اکی شدی عزیزم..

دقیقاوقتی خوب شدم ک هزاربلا ب جونم اومد برای همون میگم شماهااشتباه منونکنین روخودتون کارکنین 

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙
من امشب مامانمو اذیت کردم خییلیم ناراحتم گفت تو ماه رمضون اصلا قران خوندی؟ برو بخون قران تو این ماه ...

توام مث من زبونت زهرداره ها

بچه ها طبعتون چیه؟ من گرم و خشکم

نمیدونم ولی اگه منظورت از نظر جنسیه فک کنم سرد باشم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
بچه ها طبعتون چیه؟ من گرم و خشکم

من خیلی خونگرم وشادوشوخ بودم باورتون نمیشه همیشه رودرختای مردم بودم مث پسرا شربودم الان ی کمی بچه ارومی شدم

من خیلی خونگرم وشادوشوخ بودم باورتون نمیشه همیشه رودرختای مردم بودم مث پسرا شربودم الان ی کمی بچه ار ...

من امقد تو یه جمع همرو میخندوندم که هرکی منو میدید دیگه بدون اینکه حرف بزنم میخندید

الان انگار لاااااال شدم

چقد ادم با ازدواج عوض میشه

چقد فکرام عوض شده...تازه میفهمم زندگی اونیکه فک میکردم نیست.خودمو گم کردم

از نظر طب سنتی میگم... اخه اخلاق و روحیاتم برا اون طبعه از اون نظرم ..اوکی😶😶

چجور میشه فهمید؟

من امقد تو یه جمع همرو میخندوندم که هرکی منو میدید دیگه بدون اینکه حرف بزنم میخندید الان انگار لااا ...

اره بعضی شوهراشون باعث میشن ک زناشون اروم وگوشه گیربشن