2777
2789
عنوان

زندگی چیست؟😐

1371 بازدید | 92 پست

البته به جز عشق و دلداری وقتی با یاری😐

جدی زندگی چیه؟😑میشه کارای یه روز از صبح تا شبتونو خلاصه بگید؟

دچارِ خلأ شدم...احساس میکنم وجودم بی فایدس

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

میخواستم بگم:( بی ادب

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

خون ودل خوردن 

اولش رنج و تهش رقصيدن و عشق و حال

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی به اینده فک میکنم با خودم میگم عایا من قراره روزها در خانه چه وَکُنم؟

و از جمع هم زیادخوشم نمیاد....

قانعم کنید زندگی ارزش داره...وگرنه به جون عمه کوچیکم اگه اینجور پیش بره کم کم خودکشی میکنم😃

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
خون ودل خوردن  اولش رنج و تهش رقصيدن و عشق و حال

شاعر صنعتي و سنتي و باهم زده😂😂😂

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

من ک تاظهرخوابم ظهربیدارمیشم ی چیزی میخورم بازمیخوابم تاساعتای6بازبیدارمیشم ی کم میام تونی نی سایت شوهرم میادمیریم ی دوری میزنیم اون میره خونشون منم خونمون زنگ میزنیم شب بخیرمیگیم باز ی کم میام نی نی سایت بعدبا اجازتون میخوابم کارهرروزم همینه دقیقا

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙

عاقا من پایه های زندگیم بر اساس عشق بوده

حالا میفهمم همه چیز عشق نیست...

متاسفانه😑

چون من خیلی احساساتی و رویاپردازم

همسرم خیلی منطقی و اجتماعی...

لون عاشق جمع و مسافرتای دسته جمعیه

من عاشق ارامش تنهایی و خلوت دونفره

با این وض هی دارم نا امید و نا امید تر میشم...

من ک تاظهرخوابم ظهربیدارمیشم ی چیزی میخورم بازمیخوابم تاساعتای6بازبیدارمیشم ی کم میام تونی نی سایت ش ...

زندگی منو گفتی که😐

منهای این که شوهر من زیاد اهل بیرون رفتن نیست

عاقا من پایه های زندگیم بر اساس عشق بوده حالا میفهمم همه چیز عشق نیست... متاسفانه😑 چون من خیلی ا ...

دقیقا مثل همیم مونا

همسرامونم مثل همن😐😐

چیکار کنیم بنظرت؟

منم از جمع های مزخرف خونوادگیشون خسته شدم