2777
2789
عنوان

زندگی چیست؟😐

1371 بازدید | 92 پست

البته به جز عشق و دلداری وقتی با یاری😐

جدی زندگی چیه؟😑میشه کارای یه روز از صبح تا شبتونو خلاصه بگید؟

دچارِ خلأ شدم...احساس میکنم وجودم بی فایدس

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

میخواستم بگم:( بی ادب

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

خون ودل خوردن 

اولش رنج و تهش رقصيدن و عشق و حال

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی به اینده فک میکنم با خودم میگم عایا من قراره روزها در خانه چه وَکُنم؟

و از جمع هم زیادخوشم نمیاد....

قانعم کنید زندگی ارزش داره...وگرنه به جون عمه کوچیکم اگه اینجور پیش بره کم کم خودکشی میکنم😃

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
خون ودل خوردن  اولش رنج و تهش رقصيدن و عشق و حال

شاعر صنعتي و سنتي و باهم زده😂😂😂

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

من ک تاظهرخوابم ظهربیدارمیشم ی چیزی میخورم بازمیخوابم تاساعتای6بازبیدارمیشم ی کم میام تونی نی سایت شوهرم میادمیریم ی دوری میزنیم اون میره خونشون منم خونمون زنگ میزنیم شب بخیرمیگیم باز ی کم میام نی نی سایت بعدبا اجازتون میخوابم کارهرروزم همینه دقیقا

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙

عاقا من پایه های زندگیم بر اساس عشق بوده

حالا میفهمم همه چیز عشق نیست...

متاسفانه😑

چون من خیلی احساساتی و رویاپردازم

همسرم خیلی منطقی و اجتماعی...

لون عاشق جمع و مسافرتای دسته جمعیه

من عاشق ارامش تنهایی و خلوت دونفره

با این وض هی دارم نا امید و نا امید تر میشم...

من ک تاظهرخوابم ظهربیدارمیشم ی چیزی میخورم بازمیخوابم تاساعتای6بازبیدارمیشم ی کم میام تونی نی سایت ش ...

زندگی منو گفتی که😐

منهای این که شوهر من زیاد اهل بیرون رفتن نیست

عاقا من پایه های زندگیم بر اساس عشق بوده حالا میفهمم همه چیز عشق نیست... متاسفانه😑 چون من خیلی ا ...

دقیقا مثل همیم مونا

همسرامونم مثل همن😐😐

چیکار کنیم بنظرت؟

منم از جمع های مزخرف خونوادگیشون خسته شدم