2777
2789
عنوان

زندگی چیست؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 92 پست
میفهمم چی میگی..چیکاز کنیم اخه از این حال بیایم بیرون..

ب قول مامانم ادم شیم بریم ازبقیه یادبگیریم ک چ جوری خوب وخوش هستن خخخ

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙
چرااااا اینجوری شدیم اخهههههه... بقیه چ جوری انقدر شاد و سرخوشن ...

واقعا موندم! یه دختر خاله دارم حتی وقتی نشسته هم دائم داره برا خودش قر میده!

یه لنگیزه ای داره نگو! دائم داره یه کاری میکنه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم عزیزم بیا بریم باهم مثلا مرکز شهر...یا بریم سیتی سنتر اصفهان... همش میگه نه ولی عشقش اینه بزه ...

اینجوری خیلی بده سخته

من کلاااا از رفت و امد زده شدم..برام مسخره شده..😑😑😑

رفت و امد با گردش فرق میکنه...من دلم میخواد همش با شوهرم برم پارک خرید....ولی انقد اینکارو نمیکنه که دیگه امید و ذوقمو از دست دادم...دیگه وقتی این کارو میکنه هم ب دلم نمیشینه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من با آدمایی مثل اون خانوم اصلا نمیتونم کنار بیام ببشعور گوشیمو گرفت نگا کرد...منم عصبی شدم...قهوه ...

کارخوبی کردی

ب قول مامانم ادم شیم بریم ازبقیه یادبگیریم ک چ جوری خوب وخوش هستن خخخ

ارههههه والاااااا..مامانم میره بیرون استخر خرید و فلان....میاد کلییی به من غر میزنه که عین این دخترای قدیمی میمیونی.پاشو برو ببین چ خبره..هم سنات بگو بخند.دنیارو دارن فتح میکنن..خخخخ

دیالوگای تکراری خونمونه..

منم میگم اه مامان ولم کن دیگه...

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
واقعا موندم! یه دختر خاله دارم حتی وقتی نشسته هم دائم داره برا خودش قر میده! یه لنگیزه ای داره نگو! ...

ارههههه از این ادما دورم زیاده..

واقعااا چ جوری اخه..

چ جوری انقدر انرژی دارن..مگه میشه اخه ادم همیشه ش ارژ باشه..

ارههههه والاااااا..مامانم میره بیرون استخر خرید و فلان....میاد کلییی به من غر میزنه که عین این دخترا ...

مادرن نگرانن جدی گناه دارن اینقداذییتشون نکنیم ادم بشیم بلکه ی کم ازدل نگرانی دربیان

ارههههه از این ادما دورم زیاده.. واقعااا چ جوری اخه.. چ جوری انقدر انرژی دارن..مگه میشه اخه ادم هم ...

تازه زندگی خاصی عم ندازه! ن زیاد پولداره نه شوهزش زیاد خوبه...تازه بچه دارم نمیشه

ولی شاااااااد

مادرن نگرانن جدی گناه دارن اینقداذییتشون نکنیم ادم بشیم بلکه ی کم ازدل نگرانی دربیان

چیکار کنیم اخه..

والا انگیزه نداریم..ذهن مشغولی زیاده..امیدی نیس..

من امشب مامانمو اذیت کردم خییلیم ناراحتم

گفت تو ماه رمضون اصلا قران خوندی؟ برو بخون قران تو این ماه نازل شده

منم گفتم فضولی کی نازل شده؟

هیچی نکفت😢

تازه زندگی خاصی عم ندازه! ن زیاد پولداره نه شوهزش زیاد خوبه...تازه بچه دارم نمیشه ولی شاااااااد

اره میدونم چی میگی...

مثل دوست من..با کلی مشکلات شاده..من اگه جای اون یودم الان تیمارستان بودم..

عاشققققق ادمای شاد هستما ولی خودم اینجوری افسرده و کسل شدم..هیچی خوشحالم نمیکنه..هیچیییی

من امشب مامانمو اذیت کردم خییلیم ناراحتم گفت تو ماه رمضون اصلا قران خوندی؟ برو بخون قران تو این ماه ...

بنده خداااا..برو بوسش کن حداقل..