جدی زندگی چیه؟😑میشه کارای یه روز از صبح تا شبتونو خلاصه بگید؟
دچارِ خلأ شدم...احساس میکنم وجودم بی فایدس
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
منم احساس میکنم از این همه روزمره گی افسرده شدم.. نصف شبا کلی ایده میاد توی سرم که فردا دیگه میخوام ...
دقیقا
دلم یه جای دور و پر از ارامش میخواد
که هیچکس نباشه هیچکس
توش ازاد باشم ارامش داشته باشم....
هعی...😢
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
دقیقا مث من طفلی مامانم ک خیلی اذییتش کردم تامیومدتواتاق ی چیزی بهم میگفت میپریدم بهش میگفتم ...
الان من در همین شرایطم
دقیقا مثل من ..البته من فقط شام خونه ام..همون ی وعده رو هم ترجیح میدم تنها بخورم..یا زودتر یا دیرتر. ...
منم دلم از جمع زده شده...
فقط خلوت دونفره دوس دارم...چه با دوستم چ با شوهزم
ولی وقتی شوهزم میگه بیا یه سر بریم خونه پدربزرگم خونه عمه ام خونه.....
دلم میخواد اصلا اونا وجود نداشته باشن که مجبور شم برم خونشون
واقعا از جمع بیزار شدم
مارفتیم کارآموزی از طرف دانشگا..من اونجا بایه خانوم که مسئول اتوماسیون بود دعوا کردم...شیتم چلوندمش پهنش کردم رو نرده ها...وسط اداره...مسیول کارآموزیم آقا بود گفت احسنت دخترم دلم خنک شد...همه خسته شده بودیم از دستش...تو نشوندیش سرجاش...بهم ۲۰ داد کارآموزیمو😂😂😂😂
شوهرم که میگه بیا بریم این دوروز تعطیلو یه مسافرت کوتاه......وقتز میفهمم قراره مامان باباشم باشن کلا بیخیال ِِ بیرون رفتن و حال و هوا عوض کردن میشم
چون با اونا عصبی میشمممم
میگم عزیزم بیا بریم باهم مثلا مرکز شهر...یا بریم سیتی سنتر اصفهان...
همش میگه نه ولی عشقش اینه بزه خونه فامیلای نچسبش