2777
2789
عنوان

زندگی چیست؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 92 پست
منم احساس میکنم از این همه روزمره گی افسرده شدم.. نصف شبا کلی ایده میاد توی سرم که فردا دیگه میخوام ...

دقیقا

دلم یه جای دور و پر از ارامش میخواد

که هیچکس نباشه هیچکس

توش ازاد باشم ارامش داشته باشم....

هعی...😢

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
حتی باورت میشه ناهاروشامم هم تنهامیخوردم میذاشتم اول اونابخورن وقتی ک خوردن نیم ساعت بعدش میرفتم میخ ...

دقیقا مثل من ..البته من فقط شام خونه ام..همون ی وعده رو هم ترجیح میدم تنها بخورم..یا زودتر یا دیرتر..

اصلا سر میز صحبتای عادیشون هم انگار روی اعصابمه..فکزم رو بهم میریزه..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم احساس میکنم از این همه روزمره گی افسرده شدم.. نصف شبا کلی ایده میاد توی سرم که فردا دیگه میخوام ...

پس تنهاماهانیستیم ک مینالیم ازتکراری بودن زندگی

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙
دقیقا مث من  طفلی مامانم ک خیلی اذییتش کردم تامیومدتواتاق ی چیزی بهم میگفت میپریدم بهش میگفتم ...

الان من در همین شرایطم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
دقیقا دلم یه جای دور و پر از ارامش میخواد که هیچکس نباشه هیچکس توش ازاد باشم ارامش داشته باشم.... ...

چرااااا اینجوری شدیم اخهههههه...

بقیه چ جوری انقدر شاد و سرخوشن ...

دقیقا مثل من ..البته من فقط شام خونه ام..همون ی وعده رو هم ترجیح میدم تنها بخورم..یا زودتر یا دیرتر. ...

حس بدیه لامصب 

دقیقا مثل من ..البته من فقط شام خونه ام..همون ی وعده رو هم ترجیح میدم تنها بخورم..یا زودتر یا دیرتر. ...

منم دلم از جمع زده شده...

فقط خلوت دونفره دوس دارم...چه با دوستم چ با شوهزم

ولی وقتی شوهزم میگه بیا یه سر بریم خونه پدربزرگم خونه عمه ام خونه.....

دلم میخواد اصلا اونا وجود نداشته باشن که مجبور شم برم خونشون

واقعا از جمع بیزار شدم

مارفتیم کارآموزی از طرف دانشگا..من اونجا بایه خانوم که مسئول اتوماسیون بود دعوا کردم...شیتم چلوندمش پهنش کردم رو نرده ها...وسط اداره...مسیول کارآموزیم آقا بود گفت احسنت دخترم دلم خنک شد...همه خسته شده بودیم از دستش...تو نشوندیش سرجاش...بهم ۲۰ داد کارآموزیمو😂😂😂😂

منم دلم از جمع زده شده... فقط خلوت دونفره دوس دارم...چه با دوستم چ با شوهزم ولی وقتی شوهزم میگه بی ...

وا شوهرتم چ جاهامیبرت

منم دلم از جمع زده شده... فقط خلوت دونفره دوس دارم...چه با دوستم چ با شوهزم ولی وقتی شوهزم میگه بی ...

میفهمم چی میگی..چیکاز کنیم اخه از این حال بیایم بیرون..

با اینکه از این روزمرگی دازم میمیرم

شوهرم که میگه بیا بریم این دوروز تعطیلو یه مسافرت کوتاه......وقتز میفهمم قراره مامان باباشم باشن کلا بیخیال ِِ بیرون رفتن و حال و هوا عوض کردن میشم

چون با اونا عصبی میشمممم

مارفتیم کارآموزی از طرف دانشگا..من اونجا بایه خانوم که مسئول اتوماسیون بود دعوا کردم...شیتم چلوندمش ...

واییییی خدا کلی خندیدم 

وا شوهرتم چ جاهامیبرت

میگم عزیزم بیا بریم باهم مثلا مرکز شهر...یا بریم سیتی سنتر اصفهان...

همش میگه نه ولی عشقش اینه بزه خونه فامیلای نچسبش

میگم عزیزم بیا بریم باهم مثلا مرکز شهر...یا بریم سیتی سنتر اصفهان... همش میگه نه ولی عشقش اینه بزه ...

من کلاااا از رفت و امد زده شدم..برام مسخره شده..😑😑😑