2777
2789
عنوان

عظیمیه کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 41 پست
یه چیز دیگش که خیلی بده شیب زیادشه زمستونا تو برف خیلی بد نمیشه اصلا نمیشه بیرون رفت

من ت  قسمت شیبدارش نیستم. اون قسمتها واقعا رفت و آمد سخته

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تهران  البته بغیر از پایین شهرش

نه خیلی شلوغه . البته کرجم همینطور ولی خیلی کمتر

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
واقعا لاکچري کرج عظیميه س😒😒😒😒

جهانشهر. فاز یک مهرشهر و عظیمیه

واقعا لاکچري کرج عظیميه س😒😒😒😒

اره بیا ببین چه هوایی و چه ساختمونایی

از عظیمیه خوشم نمیاد😑😑😑ببشخيد😊شلوغه ادماشم ی دست نیستن ی جورين

عظیمیه قبلا چون چسبیده بود به زور اباد بد بود 

اما از وقتی زور اباد جمع شد واقعا خوب شد 

البته من زندگی نکردم از روی ظاهر خونه ها و شهرکا و محیطش میگم 

وگرنه خودم عاشق فاز یک مهرشهرم

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

از عظیمیه خوشم نمیاد😑😑😑ببشخيد😊شلوغه ادماشم ی دست نیستن ی جورين

خوب این سلیقه ایه . چرا من ببخشمت😂

~~~~~~مشاوره در امور ملکی عظیمیه کرج~~~~~~

گروه سرمایه گذاری املاک ارس عظیمیه کرج

اماده خدمت دهی به همشهریان عزیزمان در منطقه یک (بهترین منطقه) کرج منطقه عظیمیه هستیم

دپارتمان تخصصی ما یک مجموعه ی کاملا آشنا به منطقه می باشد که با تکیه بر توانایی و پتانسیل بالای جوانان خلاق و متخصص خود در حوزه های تخصصی املاک اقدام به تولید و ارائه ی خدمات متفاوت و با کیفیت ملکی می کند. به روز رسانی اطلاعات و خدمات، حفظ کیفیت و پایبندی به خط فکری بنیانگذاران در خدمت رسانی و تلاش برای ارائه ی خدمات متفاوت و با کیفیت ملکی همگام با علوم و فناوری های روز دنیا شعار و اعتقاد ما در دپارتمان تخصصی ما می باشد

خرید و فروش رهن و اجاره معاوضه مشارکت در ساخت

ملکهای خود را جهت اجاره و فروش به ما بسپارید

از بلوار ولیعصر در جنوبی ترین نقطه عظیمیه تا گلستان 21 در شمالی ترین نقطه عظیمیه

از بلوار طالقانی در غربی ترین نقطه عظیمیه تا منطقه بعثت در شرقی ترین نقطه عظیمیه

املاک ارس عظیمیه کرج

عظیمیه نیک نژادی پائین تر از میدان پرستو روبروی بانک ملی املاک ارس عظیمیه