2821
2789
عنوان

عظیمیه کرج

2640 بازدید | 41 پست

چرا تا  باد میاد و دو قطره بارون عظیمیه برقا قطع میشه. ای خدا دیوونه شدیم یا برق نیست یا آب نیست. یا نت نیست. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

از عظیمیه بعیده 

خونه متری خدا تومن اونوقت سرویس و خدمات اینجوری؟

دم خودمون گرم پایین شهر کرجیم اما تاحالا یه دفعه برقمون نرفته☺

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر ی سوال.عظیمیه کرج جای قشنگشه؟میشه حدود اجاره خونه رو بدی؟

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
از عظیمیه بعیده  خونه متری خدا تومن اونوقت سرویس و خدمات اینجوری؟ دم خودمون گرم پایین شهر کرج ...

این یک ماهه دیونه شدم . سحری نپختم

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
استارتر ی سوال.عظیمیه کرج جای قشنگشه؟میشه حدود اجاره خونه رو بدی؟

جای لاکچریشه . البته نه جایی که من نشستم الان😂

از عظیمیه بعیده  خونه متری خدا تومن اونوقت سرویس و خدمات اینجوری؟ دم خودمون گرم پایین شهر کرج ...

منم پاین شهرم 😂دم محلمون گرم

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
متری یک تومن قیمت رهن

مگه میشه؟

بافردیس که یکیه

با یکی اشنا شدم میگفت عظیمیه خونه متری پونزده میلیون

درحالیکه فردیس متری ۵ تومن نوساز و لوکس و خفنشه

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

مگه میشه؟ بافردیس که یکیه با یکی اشنا شدم میگفت عظیمیه خونه متری پونزده میلیون درحالیکه فردیس متر ...

قیمت رهن عرض کردم

قیمت رهن عرض کردم

یعنی رهن یه 80 متری حداقل 80 تومن هست.

شما دارید قیمت خرید رو می گین. 

قیمت رهن عرض کردم

اره قیمت رهن هم تو فردیس متری یه تومنه

قیمت رهن براساس یکچهارم قیمت خونه میکن براساس اون کفتم

2790
2823
2791
2779
2792