2777
2789
عنوان

عظیمیه کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 41 پست
اره قیمت رهن هم تو فردیس متری یه تومنه قیمت رهن براساس یکچهارم قیمت خونه میکن براساس اون کفتم

فردیسم بالا شهرشه؟

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
یعنی رهن یه 80 متری حداقل 80 تومن هست.  شما دارید قیمت خرید رو می گین.

اره عزیزم اینجام رهن همینه 

البته برای نوساز نه قدیمی ساز

نمیدونم والا حتما فردیسم گرون شده یا اون خانم الکی گفته عظیمیه قیمتا چندبرابره

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه میشه؟ بافردیس که یکیه با یکی اشنا شدم میگفت عظیمیه خونه متری پونزده میلیون درحالیکه فردیس متر ...

اونم جو داده. اون متری 12 تا 15 احتمالا پنت هاوس چیزی با امکانات انچنانی و چند پارکینگ بوده که بازم گرونه. رنج قیمت الان که گرون شده حدود 7 هست

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
فردیسم بالا شهرشه؟

فردیس فلکه اول تا سومش خوبه

جهارم و پنجمش ارزونتره 

همین دیروز تو دیوار اپارتمان ۱۰۰ متری تو فردیس ۱۴۰ میلیون رهن کامل زده بود

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

اره عزیزم اینجام رهن همینه  البته برای نوساز نه قدیمی ساز نمیدونم والا حتما فردیسم گرون شده ی ...

عظیمیه خوب گرونتره خیلی. من قیمت پارسال رو دارم میگم. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
اونم جو داده. اون متری 12 تا 15 احتمالا پنت هاوس چیزی با امکانات انچنانی و چند پارکینگ بوده که بازم ...

خب بازم از فردیس گرونتره 

بلخره منطقه خلوت و شیکتریه 

فردیس مثل بازار تهرانه پر از مغازه و شلوغی

خب بازم از فردیس گرونتره  بلخره منطقه خلوت و شیکتریه  فردیس مثل بازار تهرانه پر از مغازه ...

ب نظر شما.تهران واسه زندگی بهتره یا کرج

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
مثال ی خونه ۱۲۰ متری رهن اجارش چقد میشه تقریبی

بستگی داره کجای عظیمیه باشی. من بلوار کاج رو میدونم همین حدودی هست که گفتم . به سمت شمال که بری گرونتره. در یک جای متوسط 120 متری برحسب نوسازبودن یا نبودن . تعداد واحدها واحد جلو یا پشت و اینا متفاوت هست از 100 هست تا 200

عزیزم فک نکنم متری یه تومن باشه

بیشتر خونه هاش متراژش بالاس

خیلیم گرونه

ولی خیلی شیکه خونه هاش😍

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
بستگی داره کجای عظیمیه باشی. من بلوار کاج رو میدونم همین حدودی هست که گفتم . به سمت شمال که بری گرون ...

پس خود عظیمیه بالا پایین داره.چ جالب🤔

عزیزم فک نکنم متری یه تومن باشه بیشتر خونه هاش متراژش بالاس خیلیم گرونه ولی خیلی شیکه خونه هاش😍

خودم الان 115 متری چند سال ساخت پارسال رهن کردم 80

پس خود عظیمیه بالا پایین داره.چ جالب🤔

اره بابا. خیلی متفاوته