کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 عنوان عظیمیه کرج 2654 بازدید | 41 پست چرا تا باد میاد و دو قطره بارون عظیمیه برقا قطع میشه. ای خدا دیوونه شدیم یا برق نیست یا آب نیست. یا نت نیست. مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود 1397/03/21 | 22:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haghtalab عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2884 بقیه جاهاشم همینه باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
eli_karen عضویت: 1391/11/24 تعداد پست: 2000 از عظیمیه بعیده خونه متری خدا تومن اونوقت سرویس و خدمات اینجوری؟دم خودمون گرم پایین شهر کرجیم اما تاحالا یه دفعه برقمون نرفته☺ «بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل
asal_i عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 استارتر ی سوال.عظیمیه کرج جای قشنگشه؟میشه حدود اجاره خونه رو بدی؟ حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 متری یک تومن قیمت رهن مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 از عظیمیه بعیده خونه متری خدا تومن اونوقت سرویس و خدمات اینجوری؟ دم خودمون گرم پایین شهر کرج ... این یک ماهه دیونه شدم . سحری نپختم مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 استارتر ی سوال.عظیمیه کرج جای قشنگشه؟میشه حدود اجاره خونه رو بدی؟ جای لاکچریشه . البته نه جایی که من نشستم الان😂 مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
leila7611 عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 9687 از عظیمیه بعیده خونه متری خدا تومن اونوقت سرویس و خدمات اینجوری؟ دم خودمون گرم پایین شهر کرج ... منم پاین شهرم 😂دم محلمون گرم خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
eli_karen عضویت: 1391/11/24 تعداد پست: 2000 متری یک تومن قیمت رهن مگه میشه؟بافردیس که یکیهبا یکی اشنا شدم میگفت عظیمیه خونه متری پونزده میلیوندرحالیکه فردیس متری ۵ تومن نوساز و لوکس و خفنشه «بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل
eli_karen عضویت: 1391/11/24 تعداد پست: 2000 منم پاین شهرم 😂دم محلمون گرم 😍😍😍 «بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 منم پاین شهرم 😂دم محلمون گرم کجایین؟ مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 مگه میشه؟ بافردیس که یکیه با یکی اشنا شدم میگفت عظیمیه خونه متری پونزده میلیون درحالیکه فردیس متر ... قیمت رهن عرض کردم مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 قیمت رهن عرض کردم یعنی رهن یه 80 متری حداقل 80 تومن هست. شما دارید قیمت خرید رو می گین. مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
eli_karen عضویت: 1391/11/24 تعداد پست: 2000 قیمت رهن عرض کردم اره قیمت رهن هم تو فردیس متری یه تومنهقیمت رهن براساس یکچهارم قیمت خونه میکن براساس اون کفتم «بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل
asal_i عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 مثال ی خونه ۱۲۰ متری رهن اجارش چقد میشه تقریبی حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"