2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 28 پست
دقیقا فکر می کنم خودم عقلم نمیرسه یا نمی تونم درست رو از غلط تشخیص بدمخودم می تونم مراقب خودم باشم و ...

همینو بگو

یکی. نیست بهشون. بگه چرا فک. کردید تا هلان نمیتونستم کاری بکنم اتفاقا بدترین کارا رو میتونستم انجام بدم دور از چشمتون ولی خودم نخواستم خودم عقل داشتم شماها هیچوقت باعث خوب شدن من نبودین فقط هی باعث میشن دلم بخاد بد باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو بگویکی. نیست بهشون. بگه چرا فک. کردید تا هلان نمیتونستم کاری بکنم اتفاقا بدترین کارا رو میتونس ...

دقیقا

منم می تونم مثل همسن و سالام باشم و کارهایی کنم که شما نفهمین ولی اینجوری نیستم

مثلا همین امروز گوشی بابام تو جیب داداشم بود زد ال سی دیشو شکست گوشی صفحش سیاه شد

با اینکه داداشم مقصر بوده همشون ریختن سرم میگن اگه گوشی خراب بشه گوشی تو میشه مال ما

همش طرف پسراشونو میگیرن بابامو داداشم انقد فشای بد میدن بهم که حتی داداش کوچیکمم میاد تو روم وایمیسته بهم توهین میکنههه

مثلا همین امروز گوشی بابام تو جیب داداشم بود زد ال سی دیشو شکست گوشی صفحش سیاه شدبا اینکه داداشم مقص ...

منم این مشکلو دادم

اگه من فحش بدم یا دعوا کنم کار بدی کردم ولی اگه خواهرم باشه باید ولش کنم از حق خودم دفاع نکنم بذارم هرچی می خواد بگه

آخرش خواهرم تف نمیاندازد کف دستشون و جلوروشون وایمیسه

شتتتتتتتتتتتتت خواهر ندای همدم بشه کمی ؟ البته خودمم ندارم

نبابا خدانکنه

همیشه بهشون میگم حواستون باشه بچه دار نشید دوباره بچه دارم بشید دختر نباشه وگرنه یا خودمو میکشم یا اونو تا حداقل بدبدخت شدن خواهرمو دیگه نبینم که جلو چشمام اونم سیاه بخت میکنید

منم این مشکلو دادماگه من فحش بدم یا دعوا کنم کار بدی کردم ولی اگه خواهرم باشه باید ولش کنم از حق خود ...

اره من داداشم خانواده پدریو مادریو جلو خود مامان بابام به فش میکشه حتی خود بابا و مامانمم یه فشا میده که بیا و ببین که من خجالت میکشم بعد مامانم اینجوریه که اون پسره حق داره فش بده ولی تو دختری نباید فش بدی

یروز همینجوری داداشم یه فش خراب بهم داد منم هرچی از دهنم درومد گفتم مامانم منو کتک زد که اره اون پسره باید میگفته ولی تو نباید جوابشو میدادی

باهاشون لج کنی بدتر میشه

امر ونهی مادر پدرا به خاطر بچشونه

نمیشه که تو رو تو خونه تنها بزارن

هی صبح تا غروب تو اتاق چپیدی چی بشه

تو هم برو آشپزی کن ظرف بشور گردگیری کن جارو بکش

یه کیکی بزن

نشستی کنج خونه بیرون برو خونه خاله ای عمه ای یه چن نفر تورو ببنن تو اونا رو ببینی مهارتی یاد بگیری

اره من داداشم خانواده پدریو مادریو جلو خود مامان بابام به فش میکشه حتی خود بابا و مامانمم یه فشا مید ...

همدردیم

منم هرچی به مامانم میگم بچه ات تربیت نداره گوش نمیده

حالا به مامانم فحش میده ولی باز مامانم طرف اونو میگیره

باهاشون لج کنی بدتر میشه امر ونهی مادر پدرا به خاطر بچشونه نمیشه که تو رو تو خونه تنها بزارن هی صبح ...

😂😂 چی میگیییییییی

منو نمیزارن تا دم در حیاط برمممممم باز برم خونه. خاله که پسرم دارن که دیگه بابام اسم خونه خاله بیارم کلم. میکنه

بعدشم من اشپزی میکنم مامانم میگه دست به جیزی نزنی تو اشپزخونمو کثیف میکنی باز از اونور میاد میزنه تو سرم که دست به سیاهو سفید نمیزنی

کار خونه هم که میکنم ولی چون هرکار میکنم بازم غر میزنه منم دیگه ماری نمیکنم

کی. گفته پدر مادر حق دارن به بچه توهین کنن و فشای رکیکو بد بدن ها؟