2777
2789
عنوان

تنهایی

160 بازدید | 28 پست

چه وضعشه همش تو خونن منم که نمیتونم برم بیرون همش تو خونم

چرا همیشه باید تو خونه باشیم

من ارزوم شده تو خونه تنها باشم خواهان یکم ارامشم نابود شدم از دستشون ارامش میخام ندارم بخاطر اینکه همش سرو صدا دارن باهام حرف نمیزنم میگن تو افسرده ای و حتما یکیو داری که انقد تو فکری تو چیکار میکنی همش تو اتاق

تا میام بیرون یکم حرف بزنم چقد حرف میزنی گمشو برو تو اتاقت بتمرگ همون بهتر اون تو باشی

دلم میخاد همشون برن بیرون ولی منو تو خونه تنها نمیزارن میگن ما به تو اعتماد نداریم د اخه چراااااا مگه چیکار کردم من منی که نه کسیو میشناسم نه کسیو دارم نه کاری میکنم فقط ارامش میخام میگم من درد دارم نمیتونم بیام بیرون میگن تو دروغ میگی میخوای تو خونه وایسی تو گوشیت حتما میخوای کاری کنی انقد میخوای تنها باشی

چیکار کنم دیگه واقعا هرجوری شده هرطور بوده از خدا خواستم درستشون کنه ولی نمیشن هیچ بدتر میشن خشتم بخدا دیگه خستممممم میگم مامان درد دارم بابا درد دارم نمیتونم بیام میگن مگه شهر هرته تو بخوای تصمیم بگیری یا میای یا یکیمون باید پیش تو بمونه عیخدااااا حرص میخورم

چصد طولانی شد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم خیلی دنبال تنهاییم و دلم می خواد تنها باشم و تنها کاری که تو تنهایی می خوام بکنم خوندم کتاب و موزیک گوش دادنه ولی برای خانواده های ایرانی تنها خونه موندن به این معنیه که یه غلطی می خوای بکنی

متاسفانه نمیشه طرز فکرشون رو عوض کرد

منم خیلی دنبال تنهاییم و دلم می خواد تنها باشم و تنها کاری که تو تنهایی می خوام بکنم خوندم کتاب و مو ...

منم منم میخوام فقط بخوابم اهنگ گوش بدم دور از غرغرا گیراشون بدون هندزفری اهنگ گوش بدم کسی بهم گیر نده راحت تو خونه بچرخم ولی نمیزارنننننن

حتی نمیتونم تنهایی برم بیرون انقد بدبختو تو بندم من چیکار کنم اخه

هعی درکت میکنم🫠

چرا درکم میکنی اخه دلم میخاد بشینم زار زار گریه کنم ولی گریه ام نمیزارن بکنم میگن بخاطر کی گریه میکنی میگم. شماها میگن ما پدر مادرتیم صلاحتو میخایم پس بخاطر ماونیست تو خدت حتما یه کاری کردی دلم میخاد داد بزنمو گریه کنم نمیتونمممم😭

منم منم میخوام فقط بخوابم اهنگ گوش بدم دور از غرغرا گیراشون بدون هندزفری اهنگ گوش بدم کسی بهم گیر ند ...

منم نمی تونم تنها برم بیرون و از تنهایی لذت ببرم به هرکسی هم میگم می خوام تنها باشم میگن تو افسرده ای😑

خسته شدم دیگه

چرا درکم میکنی اخه دلم میخاد بشینم زار زار گریه کنم ولی گریه ام نمیزارن بکنم میگن بخاطر کی گریه میکن ...

مال منمنمیزارن تنها باشم خیلی بدم میاد منو میبرنجمع هایی که دوست ندارم من تو جمع حرف نمیزنم بعد که برمیگردم خونه دعوایم میکنن که چرا حرف نمیزدی

منم نمی تونم تنها برم بیرون و از تنهایی لذت ببرم به هرکسی هم میگم می خوام تنها باشم میگن تو افسرده ا ...

همچنین

کلن انقد مغزشون مریضه و بدن که میگن تنهایی بری بیرون بچه بغل برمیگردی خونه اونوقت دیگه جمع کردنت سخته

اخه ینی چی این حرفا

مال منمنمیزارن تنها باشم خیلی بدم میاد منو میبرنجمع هایی که دوست ندارم من تو جمع حرف نمیزنم بعد که ب ...

هع منم

باز من تو جمع میگن زیاد زر نزنی ساکت باشی حرف بی ربط نزنی

کلنم تو بیشتر مهمونیا تو اتاقم نمیزارن بیام بیرون

همچنین کلن انقد مغزشون مریضه و بدن که میگن تنهایی بری بیرون بچه بغل برمیگردی خونه اونوقت دیگه جمع کر ...

دقیقا فکر می کنم خودم عقلم نمیرسه یا نمی تونم درست رو از غلط تشخیص بدم

خودم می تونم مراقب خودم باشم و کار بد و خوب رو تشخیص بدم کله شق هم نیستم که همچین کار مزخرفی رو بکنم

فکر می کنن همه ی آدم ها شبیه هم هستن اگه یکی یه کاری کرده منم ممکنه اون کار رو انجام بدم درحالی که اینجوری نیست