2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 46 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راهنماییا کرانچی خوب بوده ، من برنامه مانکن دارم کالری شماره

برای کم کردن وزن باید از کالری مورد نیازت کمتر مصرف کنی

روزانه ۱۷۰۰ کالری مورد نیازمه من ۱۲۰۰-۱۴۰۰ مصرف میکنم

هر سه هفته یک کیلو کم کردم

البته من پارسالم ده کیلو کم کردم که برنگشت دیگه چون هفته ای پنج روز ورزش میرم

استپ وزنی گرفتم مجبوری دوباره کالری شماری میکنم از اخر خرداد تا الان دو کیلو کم کردم

طبق تجربه ده پونزده ساله من هیچ روشی اندازه کالری شماری جواب دهی نداره و آسون نیست

غذای سفره رو میخوری و وزن کم میکنی منتها باید تغییراتی در شیوه آشپزیت بدی روغن تا حد ممکن کم مصرف کنی ، حجم غذایی که میپزی رو کمترش کن مخصوصا برنج و ماکارونیت رو

نون هم مدام جو مصرف نکن روده رو تنبل میکنه به مرور زمان

سعی کن سنگک سنتی بخوری

خریدار موی طبیعی خام و رنگ شده از ۵۵ سانت به بالا

قد ۱۶۸ وزن ۱۰۴ سن ۲۳🥺🥺

الله اکبر

تعجب کردم چرا گذاشتی ایقد رفته بالا ولی خوشحال باش چون وزنهای بالا خییییلیییی سریع میاد پایین بهت قول میدم

من ۱۶۹ قدم وزنم ۸۴ بود احساس چاقی اذیتم میکرد الان شدم ۷۲ تقریبا راضی ام، شکمم یکم جمعتر بشه دیگه نمیخام کم کنم

الله اکبر تعجب کردم چرا گذاشتی ایقد رفته بالا ولی خوشحال باش چون وزنهای بالا خییییلیییی سریع میا ...

من قبلا اینجوری نبودم دوبار پشت هم باردار شدم یبار سال ۴۰۲ دختر بزرگم بدنیا اومد بعد از س ماه از زایمانم دوباره باردار شدم اینجوری شد که همچی خراب شد

واقفا؟؟؟؟؟؟؟؟ خوشبحالت

نه دیگه نگو خوشبحالت ...😂چون بعد از زایمان هام دوباره هم چاق شدم ولی نه به اندازه اون موقع الان به غلط کردن افتادم دارم به زور کم می کنم از چاقی خسته م از اون دورانم میترسم

نه دیگه نگو خوشبحالت ...😂چون بعد از زایمان هام دوباره هم چاق شدم ولی نه به اندازه اون موقع الان به ...

خیلی حس بدیه ادم تو جمع که میره خجالت میکشه تون لباسایی که دوس داره رو نمیتونه بپوشه

یکاری کن از اونجایی که مامانها عادت دارن باقیمانده غذای بچه شونو میخورن خواهشا اینکارو انجام نده

یا نگهدار یکساعت بعد بهشون بده بخورن همونو یا بریز سطل زباله چون بدن ما سطل زباله نیست

اگر وقتشو داری برا خودت غذا رژیمی بپز

اگر نه غذای کل خونواده رو به روشهای جدیدتر رژیمی تر بپز

الان دیگه سرخکن بدون روغن توی همه خونه ها هست

به خودت برس سطح پروتیین دریافتی ببر بالا که دیر به دیر ولع غذا خوردن بیاد سراغت و نون و برنجت کم کن اما حذف نکن چون ما ایرانیا نمیتونیم تا همیشه این دوتا رو حذف کنیم و به محض اینکه دوباره شروع کنی به خوردن نون برنج وزنت جهشی میره بالا پس کمترش کن اما حذف نکن

هر سوالی راجب غذاها داشتی من در خدمتم