2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم فستینگکالری شمارییا اگه اراده شو داشته باشین حذف نون و برنج و شیرینیهمه شون جوابه

اراده شد دارم یه برنامه هم دارم برا لاغری از روی اون روزی دوساعت ورزش هاشو انجام میدم غذایم خیلی کمه نون و قند شیرینیجات هم استفاده نمیکنم ولی خیلی سخت لاغر میشم ۵ سال پیش رسیدم وزن نرمال ولی بعدش دوتا بچه شیر ب شیر ب دنیا اوردم دوباره پوکیدم

اراده شد دارم یه برنامه هم دارم برا لاغری از روی اون روزی دوساعت ورزش هاشو انجام میدم غذایم خیلی کمه ...

عزیزم بی خیال ترازو باش فقط ماهی یه بار وزن کن من شخصا وقتی ببینم خیلی کم نمی کنم میگم اه انگار این رژیم موثر نیست ول می کنم و هر چی رژیم گرفتم باد هوا میره پس تند تند وزن نکن ....طبق وزنت غذا بخور خیلی کم بخوری بدن فکر می کنه گرفتار قحطی شده بدتر چربی ذخیره می کنه حلقه هولا هوپ خیلی خوبه .....نون سفید حذف کن نون جو استفاده کن ....اگه بتونی یه هفته نون و برنج قطع کنی بعدش یک هفته فستینگ...بعد یک هفته کالری شماری خیلی خوبه اینجوری خسته هم نمی شی

راستش من بیشتر کم کردن سایز برام مهمه

عزیزم یه دونه از شلوار جینات که تنگ شده مثلا اونی که واسه قبل از بارداریته رو در نظر بگیر هر ۱۰ روز بپوش همین که ببینی یه سایز یه سایز داره اندازه ت می شه باعث می شه به رژیمت ادامه بدی

چجوری کالری شماری کنم؟؟

عزیزم یه اپ کالری شماره نصب کن مثلا من تو گوشیم اپ زیره رو دارم قد و وزنتو وارد می کنی به تناسب اون مثلا میگه که شما باید روزی ۱۳۰۰تا بخوری کمتر از این نخور بدنت استپ می شه بیشتر بخوری چاق می شه ...هر چی خوردیو توی اپ ثبت کن....ورزش هاتم ثبت کن ....کالری شماره ماهی۴ کیلو یا یه سایز کم می کنه

اهاااا چقد خوب

اگه خسته هم شدی از کالری شماری....سعی کن از شنبه تا جمعه کالری شماری....بعد از شنبه تا جمعه بعد فستینگ....هفته بعدشم همون حذف قند و نون و برنج....بعد یه هفته هم حذف ناهار

.....

کلا هم سعی کن وقتی غذا برنجیه برا خودت قبل از روغن داغ غذا جدا کنی

.....

بشقابتو اصلاح کن یعنی حتمااااااا نصف بشقابت سالاد یا سبزیجات باشه یک چهارمش کربوهیدرات و یک چهارمش پروتئین

...

آب هم حتما روزی ۸ تا ۱۰ لیوان بخور

هر رژیمی گرفتی اگه تونستی قهوه و شکلات تلخ هم بخور

اگه خسته هم شدی از کالری شماری....سعی کن از شنبه تا جمعه کالری شماری....بعد از شنبه تا جمعه بعد فستی ...

اب که بیشتر ۱۵ ۱۶ لیوان میخورم هرروز ولی به قهوه و شکلات تلخ حساسیت دارم