2777
عنوان

سریال بیست و یک

218 بازدید | 5 پست

دیدین؟ تموم شد البته الان خیلی بنظرم خوب بود اما زیاد بهش توجه نشد

ولی یه سوال این که اسم سریال چه ربطی داشت اخه گروگان ها هم ۲۱ نفر نبودن

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

به نظرم یه سریال خیلی خیلی سطحی بود قوی کار نکرده بود

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

وای من هنوز آخرشو ندیدم خیلی ذوق دارم

بیست نفر کارگرای کارخونه بودن، عدد یکش هم که به خاطر اداره پلیس آگاهی و انتقام از پلیسا بود

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم یه سریال خیلی خیلی سطحی بود قوی کار نکرده بود

نه برعکس هر قسمت اصلا قابل پیش بینی نبود

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

وای من هنوز آخرشو ندیدم خیلی ذوق دارمبیست نفر کارگرای کارخونه بودن، عدد یکش هم که به خاطر اداره پلیس ...

اهااا مرسی که گفتی

آخرش غمگین هم هست😭

اهااا مرسی که گفتیآخرش غمگین هم هست😭

واااای امشب میرم توو کارش😭 حیف شد تموم شد واقعا قشنگ بود

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙